Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek tetszik egy férfi akkor milyen jeleket szoktak küldeni? Vagy is mi az a konkrét jel amire azt lehet mondani hogy tuti bejön a nőnek?
Nagyon szívesen.
Nem a D csak hasonlít egy szájra. Egy nyitott szájra. Képzeletben fordítsd vízszintesre a :D -t. Olyan, mint egy nevető arc.
Köszönöm a magyarázatokat, most már szinte minden világos.
Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ezeket a jeleket tudatosan leadni inkább a férfiak részéről szokványos, vagy nagyon régimódi gondolkodásom van?
Hát, igazság szerint valóban a férfiak a konkrétak, de ez így is van jól, én csak adok egy jelzést,hogy kezdeményezhet.
Eddig mindenkinek leesett, de ha bárki szóvá tette volna simán kivágtam volna magam :D
Neeem,a férfi kezdeményez. Mi nők adjuk meg a jelet, hogy kezdeményezzen, de hála isten sokaknak ez sem kell.
Viszont ezekhez a női jelekhez meg nem kell bátorság, mert simán mondhatod, hogy nem is úgy volt.
Aki ténylegesen odamegy és ismerkedik,az a férfi. Ha a férfi félénk és ezek ellenére sem jön oda, akkor így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!