Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek tetszik egy férfi akkor milyen jeleket szoktak küldeni? Vagy is mi az a konkrét jel amire azt lehet mondani hogy tuti bejön a nőnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ, megértettem. Most még arra lennék kíváncsi, hogy pl. a D valamilyen szónak az első betűje? Vagy honnan erednek ezek a jelek?
2011. júl. 18. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen.

Nem a D csak hasonlít egy szájra. Egy nyitott szájra. Képzeletben fordítsd vízszintesre a :D -t. Olyan, mint egy nevető arc.

[link]

2011. júl. 18. 18:34
 13/22 anonim ***** válasza:
A 18:32-est olvasva dőltem a röhögéstől.
2011. júl. 18. 18:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a magyarázatokat, most már szinte minden világos.

Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem ezeket a jeleket tudatosan leadni inkább a férfiak részéről szokványos, vagy nagyon régimódi gondolkodásom van?

2011. júl. 18. 18:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát, igazság szerint valóban a férfiak a konkrétak, de ez így is van jól, én csak adok egy jelzést,hogy kezdeményezhet.

Eddig mindenkinek leesett, de ha bárki szóvá tette volna simán kivágtam volna magam :D

2011. júl. 18. 18:38
 16/22 anonim ***** válasza:
AHA! Tehát a férfi nem kezdeményez, csak jelt ad ahhoz, hogy a nő kezdeményezhet? És mi van akkor, ha a nő félénkebb típus, és nem mer kezdeményezni, bár tetszene neki a férfi.
2011. júl. 18. 18:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Neeem,a férfi kezdeményez. Mi nők adjuk meg a jelet, hogy kezdeményezzen, de hála isten sokaknak ez sem kell.

Viszont ezekhez a női jelekhez meg nem kell bátorság, mert simán mondhatod, hogy nem is úgy volt.

Aki ténylegesen odamegy és ismerkedik,az a férfi. Ha a férfi félénk és ezek ellenére sem jön oda, akkor így járt.

2011. júl. 18. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Gondolom azért értetted félre, mert férfinek néztél. Én nő vagyok:)
2011. júl. 18. 18:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Tényleg félreértettem, én is nő vagyok, de nők között is vannak félénkebbek, akik nem adják meg a jeleket a fériaknak, csak mondjuk lopva szemlélik a nekik tetsző férfit.
2011. júl. 18. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak odaállni elé... te most velem fogsz dugni:D:D:D és jönne:D
2011. júl. 18. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!