Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik névre mondjátok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik névre mondjátok azt inkább hogy szexi?

Figyelt kérdés

Audrina vagy

Jarmila?

Szeretnék felvenni egy második nevet,de nem tudom eldönteni melyik legyen....

(MINDENKÉPP csak a két név jöhet szóba..:) )

2011. júl. 18. 12:47
1 2 3 4 5
 31/50 FAKhelper ***** válasza:

"ha neked pl van egy Enikő nevű pattanásos ismerősöd akkor nem hiszem hogy a gyerekednek először olyan nevet adnál"

Te az embereket nevek alapján ítéled meg és fordítva? Ehhez kell egy gondolkodásmód. De pl lehet a gyerekemet utánad fogom Audrinának hívni, mert emlékszem majd, hogy itt felhoztad a kérdést. Ekkora hülyeséget:D

2011. júl. 18. 13:12
 32/50 anonim ***** válasza:
és ha nem mondod el a nevedet akkor hogy segítsünk a döntésben hogy melyik cseng jobban? most dönzsd már el hogy azért raktad fel a kérdést mert segítséget vársz tőlünk vagy mert itt pózerkedni akrsz hogy olyan raj menő vagy hogy neked nem elég hosszú (csicsás) a neved....
2011. júl. 18. 13:12
 33/50 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de ti kezdtetek itt úristenezni...Ha nem tetszik egyik név se akkor nem kell válaszolni.Ha tudtok mondani tippet akkor köszi de ha nem akkor nem kell írni csak hogy fikázzátok a neveket...
2011. júl. 18. 13:14
 34/50 anonim ***** válasza:
Ezek valóban nagyon hülye nevek, és különben is hülyeség nevet változtatni, hacsak nem úgy hívják az embert, h Beka Kálmán, Beviz Elek, Kandisz Nóra, stb.
2011. júl. 18. 13:15
 35/50 A kérdező kommentje:
Én nem nevet akarok változtatni hanem felvenni egy másodikat....
2011. júl. 18. 13:16
 36/50 anonim ***** válasza:
Jarmilla . : )
2011. júl. 18. 13:20
 37/50 anonim ***** válasza:

Németh Petra Jarmilla. ^^

Szerintem így tökéletes. (:

2011. júl. 18. 13:23
 38/50 A kérdező kommentje:
:)) köszi ment a pont:D
2011. júl. 18. 13:24
 39/50 anonim ***** válasza:
78%
Nem nézel te véletlen túl sok MTV-t?? Audrina külön show műsort csinál....Kicsit sem árul el rólad mindent ha ezt a nevet vennéd fel....XD Jajj, és gondolj bele, hogy mivel magyar vagy csak úgy vehetnéd fel a nevet,hogy Ódrina vagy Dzsarmila...Márha engedélyezik... Tök normális neved van, kell, hogy kiröhögjenek ? XD De most komolyan miért szeretnél egy ilyen 2. nevet? A barátaid úgyis úgy szólítanak, ahogy te szeretnéd....Hívatalosan meg általában mindig az 1. nevet említik.....
2011. júl. 18. 13:27
 40/50 anonim ***** válasza:

borzalmas neveket néztél ki:S

én nem bírnám ki nevetés nélkül ha bemutatkoznál nekem

2011. júl. 18. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!