Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik névre mondjátok azt inkább hogy szexi?
Figyelt kérdés
Audrina vagy
Jarmila?
Szeretnék felvenni egy második nevet,de nem tudom eldönteni melyik legyen....
(MINDENKÉPP csak a két név jöhet szóba..:) )
2011. júl. 18. 12:47
21/50 anonim válasza:
AUDRINA!*.* sose hallottam még, de sokkal szexibb mint a Jarmila, sokkal!:)
22/50 anonim válasza:
Szerintem a Pygmalion a legsexibb :$$$
23/50 A kérdező kommentje:
ne hogy ne tudd kimondani azt hogy audrina...:D meg jarmila:D fura egy egyén vagy...:P:D
2011. júl. 18. 13:03
24/50 anonim válasza:
"mert volt egy régi barátnőm akit így hívtak nagyon szép és kedves csaj,akkor eldöntöttem hogy ez a név kell nekem"
ahoz hogy szép és kedves legyél nem kell új nevet adnod magad,mert attól 1iket se éred el!te tényleg ritka hülye vagy ha azthiszed bármi változna mert felveszél 1 ocsmányronda nevet amit senki sem használ dehogy ne csak off legyen, mi lenne ha olyan nevet keresnél ami jól cseng a nevedhez?...
25/50 A kérdező kommentje:
Nem azért veszem mert az akarok lenni..:D Hanem mert nagyon szerettem azt a barátnőmet.És azért ha neked pl van egy Enikő nevű pattanásos ismerősöd akkor nem hiszem hogy a gyerekednek először olyan nevet adnál....Szerintemm:D
2011. júl. 18. 13:06
26/50 A kérdező kommentje:
csúnyácskább ezt kihagytam:D
2011. júl. 18. 13:07
27/50 A kérdező kommentje:
Még gondolkodtam a Dárián is csak arra sokan mondják hogy nagyon markáns név..:/
2011. júl. 18. 13:08
28/50 A kérdező kommentje:
Németh Petra Dária Audrina Jarmila....szerintem mindegyik jól hangzik a nevemmel.
2011. júl. 18. 13:09
30/50 A kérdező kommentje:
Mert?:D Azért mert neked nem tetszik?:P
2011. júl. 18. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!