Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a fiúnak kell tenni, hogy a kapcsolat fennmaradjon?
Az egyik lány nagyon tetszik és én is bejövök neki valamilyen szinten. Mindig amikor hívom valamerre vagy csak éppen ráírok msn-en esetleg felhívom szívesen fogadja...még soha nem utasított vissza. Viszont Ő nem erőst kezdeményez ilyesmit. Fél év alatt kb 2x ha felhívott, hogy kérdezze meg, hogy hogy vagyok esetleg, hogy mennyünk egy kávéra.
Az ilyesm
Hú, ez érdekes sztori...
Amúgy nem mindig a fiúnak kell...
Szerintem ott már baj van, ha egy kapcsolatban csak az egyik fél tesz azért, hogy fenttartsák a kapcsolatot. Kölcsönösen kellene tenni ezért, ez egy elég érdekes helyzet. Elgondolkodtató. Lehet, hogy annyira nem is érdekled, de mivel más nincs, te is jó vagy - már ha keresed. Lehet, hogy érdemes lenne kicsit szüneteltetni a dolgot, ha nem keresnéd, hátha keresne ő. Ha akkor sem keresne, akkor viszont tényleg érdemes elgondolkozni, vajon mit akarhat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!