Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket vonzanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket vonzanak az okos (diplomás) pasik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az is diplomásnak számít, aki egy noname főiskola "büfé-aula" szakjának 3 éves BSc képzését 5 év alatt járja ki...

Egy diploma a mai világban annyit ér, mint 15 éve egy érettségi, szóval "felvágni" rá elég szánalmas. Különösen a büfé-aula szak diplomájára.

2011. júl. 17. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
az okosak vonzanak nem a diplomásak
2011. júl. 17. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
engem vonzzanak az okos pasik:)
2011. júl. 17. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
komolyan NEM NAGYKÉPŰSÉGBŐL ÍROM, denem vagyok buta (mindigis osztályelső voltam, de nem stréber, mert ha órákon odafigyeltem otthon már nem nagyon kellett tanulni max fél órát..) nekem is van diplomám, és nehezen jönnék össze egy 6elemis sráccal.... sokkal jobb ha felnézhetek valakire még akkor is ha nem sokkal okosabb mint én, de legalább egy kicsivel!!!! Szóval OKOS pasik előnyben...(nálam)
2011. júl. 17. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy vonzanak. Főleg, mivel én sem vagyok buta, szükségem van arra, hogy a pasival tudjak az időjáráson kívül másról is beszélgetni. Buta emberekkel (és nem csak fiúkkal) eleve nem állok szóba, mert nem tolerálom a hülyeséget.
2011. júl. 17. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem az okosság vonzz,nem a diploma
2011. júl. 18. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!