Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket vonzanak az okos (diplomás) pasik?
ez paraszt lesz:
a diplomás pasi jól keres szal vonzza őket :D
am van akit vonz van akit nem van aki a birkára izgul van aki a kutyára ..XD én meg szégyen szemre a nőkre
19F
engem vonz.
nem baj az sem, hogy nincs papírja, de mindenképpen legyen nálam okosabb, hogy felnézhessek rá férfiként, és hallgathassam, mennyi csúcs dologhoz ért^^.
nem szeretem a butákat, na.
20/L
Vonzanak, igen.
De tudd, hogy az intelliegnciát és a józan észt nem az egyetemen osztják a diplomával. Diplomás ember is lehet egy punkó paraszt, vagy éppen buta.
A diploma és az okosság nem ugyanaz. Viszont egy kicsit nagyobb az esélye, hogy okos, mint annak aki írni sem tud. Vonzanak a nagyon okos emberek, mind barátban, mind párkeresésben. A diploma meg úgy számít, hogyha én diplomás vagyok akkor nem fogok összeállni egy 8 általánost végzettel, mert eleve nem alakulna ki vonzódás. Mondhat bárki bártmi, ilyen különbségnél, nem működne a kapcsolat már csak a pasi önbecsülése miatt sem.
Sok diplomás, meg takarít a diplomájával, szóval az sem lehet valaki okos akinél a diploma= sok pénz mind esetben.
ebből is közhely parádé lett :D ha szeretem akkor nem érdekel h .. de ezt hol kérdezték a kérdés az volt h vonz-e :D
am igaz, az észt nem papírra osztják
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!