Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves embernek ki adják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves embernek ki adják az óvszert?

Figyelt kérdés
illetve honnan szerzem be?
2011. júl. 17. 13:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
hát akkor sajna a felfogásod még leragadt 15-nél... de én nem vitatkozom ilyen taknyokkal.. csak röhögni tudok rajtatok.
2011. júl. 17. 13:56
 22/28 anonim ***** válasza:
am már bocsi de ha bemész az állatokhoz, oda is 18 nak kell lenni h írj egy kérdést ??? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD mert sztem nem :D csak a szex szerelem hez van írja h 18 az alsó korhatár, am meg nekem ne dumáljon sneki mert nemhszem h aki ide ír mindenki 18 sőt.... sztem több mint a fele kis taknyos, aki azt se tudja h mit hova kell dugni, és mi egymás...azokat miért nem soztjátok???
2011. júl. 17. 13:57
 23/28 anonim ***** válasza:
boccs már h igazam van! és h értelmes vagyok, és van bennem együtt érzés és segítő készség! am meg nem hiszem h 14-5 évesen nem jártatok uygan így, bztos nektek is volt iylan emléketek, nincs tökéletes ember!
2011. júl. 17. 13:58
 24/28 A kérdező kommentje:
akkor röhögj rajtunk, olyan alacsony leszel az emberek szemében... mert mindenkit csak lenézel
2011. júl. 17. 13:59
 25/28 anonim ***** válasza:
am ha kell vmi segítség írj nyugodtan privit, én segítek neked bármiben...:)
2011. júl. 17. 14:04
 26/28 Dr. Pizza válasza:
100%
az állítólag 15 éves kérdezőnél a pont! meg a másik csáveszé aki mellette volt. na szóval annyi hogy simán ellehetett volna kerülni ezt a vitát ha normálisan tudtak volna egyes emberek válaszolni
2011. júl. 17. 14:19
 27/28 anonim ***** válasza:
csak az elsö oldal olvastam el. de milyen bunko emberek vannak itt. amugy szerintem igen . a cigit is kiadják söt van hogy még az alcoholt is. pedig azt nem árulhatják 18 éven aluliaknak.ugyhogy ezt is kifogják
2011. júl. 17. 15:11
 28/28 anonim ***** válasza:
persze, ha nem adnák ki akkor ők lennének a hibása a terhesség miatt!!
2011. júl. 17. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!