Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves embernek ki adják az óvszert?
Figyelt kérdés
illetve honnan szerzem be?2011. júl. 17. 13:09
1/28 anonim válasza:
még a sarki boltba is árulnak (nálunk)
3/28 anonim válasza:
úúúúrrrristen!!!! 15 évesen még menj a szobádba legózni!!!! ha ennyit nem tudsz akkor tényleg!!!!
4/28 anonim válasza:
15 évesen csak a papírboltban fogják ki adni a mini parti lufikat!! Én is úgy kefélem meg a csajom (viccen kívül)
5/28 A kérdező kommentje:
bunkó magyar ember... az ilyen sz@rháziak miatt vagyunk ott ahol vagyunk...
2011. júl. 17. 13:32
6/28 anonim válasza:
Hol vagy te még hlyegyerek?!?! az iskolapadban esetleg.. majd mikor megtudod mi az élet, elmész dolgozni, a megélhetésért küzdesz akkor pfázhatsz. addig meg menj aztán a szüleidnek tedd fel az idióta kérdéseidet. remélem pofánbsznak.
7/28 A kérdező kommentje:
chh.. én naiv hogy is gondolhattam hogy majd választ kapok ezen a k**va oldalon... és most jelenthetitek a moderátoroknak meg isten tudja kinek hogy káromkodok stb.. de ti meg tanuljátok meg nem le nézni az embert!
2011. júl. 17. 13:39
8/28 anonim válasza:
de könyörgöm, ha nem tudod hol lehet kotont kapni, akkor ne szexelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilyen hlyegyerekekkel van tele az iskola. szegény húgom!!!!!!
9/28 A kérdező kommentje:
és hogy jössz te ahhoz hogy le hülyegyerekezel engem? én megtiszteltelek téged azzal hogy nem hordalak le mindennek, akkor legyen benned is annyi tartás hogy ezt megteszed felém is..
2011. júl. 17. 13:41
10/28 A kérdező kommentje:
másrészt tudtommal gyakorikérdések a honlap neve... KÉRDÉSEK amikre az emberek választ szeretnének kapni, és nem leszólásokat
2011. júl. 17. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!