Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell minden lánynak bunkó pasi?
Nem kell minden csajnak bunkó pasi.
bunkó pasi csak akkor kell, ha megfelelően néz ki hozzá. Máskülönben pedig nem szeretik. De ha valaki jól néz ki, akkor szinte mindegy, hogy mit csinál, rajongani fognak érte a csajok. Legyen bunkó, vagy érezlgős,erőszakos vagy gyengéd stbstb, csak hogy a szélsőségeket említsem.
nem mondtam h ez esett le csak kérdeztem ha már ekkora élvezettel adtad elő kíváncsi lettem
am azért valamicskével jobb vagy a bunkó pasi tuti azt mondta volna h igen jobb vagyok :)
19F
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:46
Miért ha te össze akarsz jönni valakivel először nem azt nézed meg hogy néz ki??? dehogynem... gondolom egy ember se fog olyannal összejönni aki egyáltalán nem jön be neki és hányni tudna tőle :D de gondolom ezt azért írtad mert nincs szerencséd a nőkkel ;)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:18
nem a plázapi.csákról van itt szó.De gondolom csak nem jönnél össze olyannal aki annyira nem tetszik hogy meg se tudnád csókolni...annak semmi értelme nincs...
Igen én azzal jövök össze aki nekem külsőre szimpatikus.De ez egyértelmű hogy nem fogok olyannal összejönni akire ráhánynék csók közben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!