Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt lehet tudni, hogy egy lánynak bejön a pasi?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány! Köszönni szoktunk egymásnak. Néha szemezni, de csak pár másodpercet! Van olyan is,hogy arra sem néz amerre vagyok! Nagyon tetszik a lány! A barátjával azt hiszem szakított! Mit tehetnék? Honnan tudjam, hogy bejövök-e neki, vagy nem?
2008. dec. 17. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A pár másodperc az nem "csak" pár. Ha 3 másodpercig legalább tudod tartani a tekintetét, többször (!), akkor ott már nem csak a kajamaradékot nézi az arcodon :))

Viccet félretéve simán jelenthet valamit, még akkor is, ha néha úgy tesz, mintha nem venne észre. Titokban biztos tudja, ha nem valami álomvilágban él, hogy nézed őt. Én sem mindig nézek a kiszemeltre, máskor pedig végigmérem és tudatlanul is, de kidugom a nyelvem és végignyalom a számat...

Nem mindig van az embernek kedve a szemezésre, pld. ha ideges vagyok, akkor inkább nem nézek rá, még a végén elijesztem :)) De van, hogy szimplán nem látom meg őt, mert elkalandozom.

Ha már szakítottak, és köszönőviszonyban vagytok, akkor kérdezz tőle pár dolgot... Ha nem beszéltetek még, indíts valami, "Nem láttad véletlenül xy tanárt? Már egy ideje keresem őt", vagy hasonlóval, rád bízom. Valami semlegessel. Aztán megfigyeled a reakcióit, és ha úgy látod, még kezdeményezel beszélgetést.

famerilla.

2008. dec. 17. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:

=) köszönöm, tényleg sokat segítettél, ezt a tanárkeresős dolgot fontolgattam... idén már nem bizti, hogy megyek suliba...mert beteg vagyok :S jövőre tuti próbálkozok valahogy :D köszönöm mégegyszer!

esetleg msn-re felvegyem? ahhoz írni kéne levelet neki! viszont msn az nem olyan jó, inkább várok vele, csak nehogy lecsapja valaki a kezemről :S :) , persze lehet ő nem akar semmit tőlem..de jó lenne ismerkedni vele... :) köszönöm a választ! :)

2008. dec. 17. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg msn jó ötlet, eleinte kicsit könnyebb így beszélgetni, pl. több időd van választ írni, meg aztán lehet oldottabban tudtok beszélgetni, mint személyesen. Magamból indulok ki, elég hamar zavarba jövök.

Amúgy nem írtad, középsulis vagy egyetemista vagy? Mert egyetemen kicsit nehezebb utolérni az embereket, ezért is jó az msn.

2008. dec. 17. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Középsulis! :)
2008. dec. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!