Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várakozás vagy k*rvázás?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes lenne-e várni, hogy a sültgalamb a számba repüljön (értem ez alatt a nőket), vagy pedig érdemesebb elkezdeni k*rvázni? Én kezdeményezni nem fogok (több okból kifolyólag), ezért legyetek szívesek csak eme 2 opció közül választani. Ami talán még fontos: átlagosnál kicsit jobb külső, unalmas belső. Szóval, ha ti a helyemben lennétek, mit csinálnátok?2011. júl. 16. 23:07
21/27 anonim válasza:
és még van pofája ideirogatni az ilyeneknek,hogy milyen ribancok a pasik :DDD jólvan kislányom :D üjjél le 1-es..
22/27 anonim válasza:
mennyél qurvázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
23/27 anonim válasza:
15:37 röhejes vagy, mondták már?
24/27 anonim válasza:
szerintem menjél el egy szórakozóhelyre ... ott biztos találsz olyat aki bevállal mert rengeteg van és őket csak egy piára kell meghívni ... vagy mondok jobbat :D menjél el a hírhedt strandbálba dabasra... ugy hallottam h ott egy sörért már mindent megkapsz :D sok sikert am
25/27 anonim válasza:
- Hát te hülye vagy! xD
- Ha csak egyéjszakás kalandokat akarsz, és csak a szex hajt, az majdnem ugyanaz, mintha k*rváznál.
- "Várjak?" mire, ha csak szexet akarsz? Nem fognak odamenni hozzád a csajok, hogy "én szívesen összejönnék veled egy éjszakára"
- Ha tényleg ilyen jó a külsőd, akkor igen balf*sz lehet, hogy nem tudsz összejönni senkivel. Olvass csajozós könyveket, és probléma megoldva. -.-
26/27 A kérdező kommentje:
utolsó: Igen b@lfasz vagyok, 2 évig voltam depressziós, addig szinte senkivel nem beszélgettem, és már szinte teljesen elfelejtettem hogy kell emberekkel (pláne nőkkel) beszélgetni. Lehet hülyén hangzik a számodra, de ha nem volt ilyen jellegű problémád úgysem fogod megérteni :)
2011. júl. 18. 17:24
27/27 anonim válasza:
Én csak azt nem fogom megérteni, hogy ha csak szexet akarsz (és senkihez sem mersz odamenni), miért teszel fel ilyen egyértelmű kérdéseket? o.O
[utolsó vagyok]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!