Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várakozás vagy k*rvázás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várakozás vagy k*rvázás?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes lenne-e várni, hogy a sültgalamb a számba repüljön (értem ez alatt a nőket), vagy pedig érdemesebb elkezdeni k*rvázni? Én kezdeményezni nem fogok (több okból kifolyólag), ezért legyetek szívesek csak eme 2 opció közül választani. Ami talán még fontos: átlagosnál kicsit jobb külső, unalmas belső. Szóval, ha ti a helyemben lennétek, mit csinálnátok?
2011. júl. 16. 23:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy unalmas belső! Mivel mindenkinek más jön be.. Amúgy ne várj a sült galambra, lányok nem fognak kezdeményezni, neked kell. Szóval marad a k*rvázás, de akkor ne csodálkozz, hogy egyedül maradsz!
2011. júl. 16. 23:09
 2/27 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Legyél tökös és szólits le egy lányt.Én se voltam képes rá sokáig de mostmár elegem volt és ezzel jól jártam..
2011. júl. 16. 23:10
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Akkor k*rvázás, mert mi csajok úgy se fogunk odamenni hozzátok, nehogy már ezt is mi csináljuk. Ha nem vagy elég férfi, akkor k*rvázz csak
2011. júl. 16. 23:10
 4/27 mimano ***** válasza:
89%
Én a helyedben férfiként viselkednék és kezdeményeznék... De mivel ezt a lehetőséget elveted, neked csak a fizetőset ajánlom.
2011. júl. 16. 23:11
 5/27 anonim ***** válasza:
itt van a probléma. magadban már eldöntötted h ezen nem lehet változtatni. igenis lehet!! önbizalom hiányos vagy. kezdj el kondizni (hidd el, megdobja nagyon az önbizalmad), csak kitartás kérdése. kitartást pedig mindig a célból meríts. tűzz ki egy nem túl nehéz célt és próbáld megvalósítani. mindig csak közeli célokat tűzz ki, minél könnyebb legyen, apránként! menni fog!
2011. júl. 16. 23:14
 6/27 A kérdező kommentje:

23:09 Nem baj, ha egyedül maradok, csak a szex izgat igazából, ezt elfelejtettem leírni.

23:14 Kondizni már nagyon rég elkezdtem :p már talán kicsit túl izmos is a külsőm aztán ez már nem jön be a csajoknak :)

2011. júl. 16. 23:20
 7/27 anonim ***** válasza:
szerintem is szólíts le olyat aki bejön neked, hátha szerencséd lesz :) és ha siker, onnantól meg nemcsak a szex fog érdekelni
2011. júl. 16. 23:32
 8/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor úgy néz ki ebből k*rvázás lesz! :D

utolsó: Nem fogok leszólítani többet, túl sok volt a NEM, és az emiatt kialakult depresszióra kishíjján ráment mindenem ami fontos az életben. :)

2011. júl. 16. 23:36
 9/27 anonim ***** válasza:
hát sajnálom :(
2011. júl. 16. 23:40
 10/27 anonim ***** válasza:

Hát igen, a nagy dilemma.

Ha nem vagy érzelmes fajta, és nem hiányzik a dolog ezen oldala, akkor hajrá.

De ha cseppnyi érzelem is szorult beléd, akkor aztán hetekig/hónapokig, vagy tovább fogod úgy érezni, mintha saját magad erőszakoltad volna meg, persze nem testi, hanem lelki értelemben. Gyomorforgató érzés.

Én megesküdtem egy számomra nagyon fontos tárgyra, hogy soha többet nem fogok fizetni a szexért-és ha ilyen esküt teszek, akkor azt ha megszegem, az adott tárgyat el kell dobnom-ami nagyon fájna. Nagyon rossz élményeim voltak ezzel kapcsolatban.

1. alkalom: kinéztem a képet a neten, majd elmentem, már amikor 1 éve nem voltam nővel. Aztán aki fogadott, hát az kritikán aluli volt. De sajnos ilyenkor az ember nem teheti meg, hogy elmegy-márha fontos a testi épsége. aztán egy időre minden nőtöl elment a kedvem.

2.alkalom: egy fokkal jobb volt, de én pl nem tudtam elmenni, csak nagy "kínok" árán. A csaj meg közben csukott szemmel, félrefordított fejjel feküdt. megint csak elment a kedvem.

3. alkalom: megint csak nem az nyitott ajtót, akinek kellett volna. Nagyon nem jött be a lány, céloztam is rá, hogy inkább csak beszélgessünk, de ő meg arra célzott, hogy nem járnék vele jól, és a főnököt hozta szóba, aki a másik szobában kuksolt. Persze fogtam az adást-pedig odaadtam volna neki a teljes óradíjat, ami nem kis pénz volt. Aztán megsemmisülve eljöttem onnan.

Itt telt be a pohár.

Persze az is nagyon megsemmisítő érzés, amikor az ember megy az utcán, és 1000 emberből 1 ha megnézi őt, az is ki tudja miért, lehet csak véletlen. Közben meg azt látod meg hallod, ahogy a haverjaid dicsekszenek, hogy ilyen nővel voltak, meg így bámulták őket meg úgy, és kicsit szégyelled magad, és mindig azon agyalsz, hogy csinosíts magadon. Jómagam is 15 éves koromtól kezdve hazudoztam, mert olyan társaságban voltam, olyan imidzsel, hogy mást nem tehettem volna meg-persze aki átlátott rajtam, az inkább nem szólt semmit. De minden esetre reménykedek abban, hogy én is kellek valakinek, mind testileg, mind lelkileg.

Szóval összeségében: megbántam, és soha senkinek nem ajánlom. Pedig én a drága fajtánál voltam, nem a mocskosoknál.

2011. júl. 17. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!