Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várakozás vagy k*rvázás?
23:09 Nem baj, ha egyedül maradok, csak a szex izgat igazából, ezt elfelejtettem leírni.
23:14 Kondizni már nagyon rég elkezdtem :p már talán kicsit túl izmos is a külsőm aztán ez már nem jön be a csajoknak :)
Köszönöm a válaszokat!
Akkor úgy néz ki ebből k*rvázás lesz! :D
utolsó: Nem fogok leszólítani többet, túl sok volt a NEM, és az emiatt kialakult depresszióra kishíjján ráment mindenem ami fontos az életben. :)
Hát igen, a nagy dilemma.
Ha nem vagy érzelmes fajta, és nem hiányzik a dolog ezen oldala, akkor hajrá.
De ha cseppnyi érzelem is szorult beléd, akkor aztán hetekig/hónapokig, vagy tovább fogod úgy érezni, mintha saját magad erőszakoltad volna meg, persze nem testi, hanem lelki értelemben. Gyomorforgató érzés.
Én megesküdtem egy számomra nagyon fontos tárgyra, hogy soha többet nem fogok fizetni a szexért-és ha ilyen esküt teszek, akkor azt ha megszegem, az adott tárgyat el kell dobnom-ami nagyon fájna. Nagyon rossz élményeim voltak ezzel kapcsolatban.
1. alkalom: kinéztem a képet a neten, majd elmentem, már amikor 1 éve nem voltam nővel. Aztán aki fogadott, hát az kritikán aluli volt. De sajnos ilyenkor az ember nem teheti meg, hogy elmegy-márha fontos a testi épsége. aztán egy időre minden nőtöl elment a kedvem.
2.alkalom: egy fokkal jobb volt, de én pl nem tudtam elmenni, csak nagy "kínok" árán. A csaj meg közben csukott szemmel, félrefordított fejjel feküdt. megint csak elment a kedvem.
3. alkalom: megint csak nem az nyitott ajtót, akinek kellett volna. Nagyon nem jött be a lány, céloztam is rá, hogy inkább csak beszélgessünk, de ő meg arra célzott, hogy nem járnék vele jól, és a főnököt hozta szóba, aki a másik szobában kuksolt. Persze fogtam az adást-pedig odaadtam volna neki a teljes óradíjat, ami nem kis pénz volt. Aztán megsemmisülve eljöttem onnan.
Itt telt be a pohár.
Persze az is nagyon megsemmisítő érzés, amikor az ember megy az utcán, és 1000 emberből 1 ha megnézi őt, az is ki tudja miért, lehet csak véletlen. Közben meg azt látod meg hallod, ahogy a haverjaid dicsekszenek, hogy ilyen nővel voltak, meg így bámulták őket meg úgy, és kicsit szégyelled magad, és mindig azon agyalsz, hogy csinosíts magadon. Jómagam is 15 éves koromtól kezdve hazudoztam, mert olyan társaságban voltam, olyan imidzsel, hogy mást nem tehettem volna meg-persze aki átlátott rajtam, az inkább nem szólt semmit. De minden esetre reménykedek abban, hogy én is kellek valakinek, mind testileg, mind lelkileg.
Szóval összeségében: megbántam, és soha senkinek nem ajánlom. Pedig én a drága fajtánál voltam, nem a mocskosoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!