Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Vajon ő mit érez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vajon ő mit érez? L/17

Figyelt kérdés
Azt hiszem beleszerettem egyk barátnőmbe. Ez már régóta megvan bennem. Egyszer belezúgtam majd elfelejtettem de most megint bennem vagy csak erősebb mint valaha. Nem tudok róla, hogy volt már valaha pasija, de ahogy én tudom ő teljesen heteró. Hogyan tudathatnám meg hogy ő mit érez? Nem merek elé állni és bejelenteni neki mit érzek...
2011. júl. 16. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
beszélgess vele nagyon sokat, menjetek el valahova.....aztán jah....
2011. júl. 16. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:

Hívd át egyszer hozzátok, aztán tereld a témát a leszbikusság felé. Hozz fel pl híres leszbiket, és kérdezd meg, h mit gondol, ismeri e őket, aztán mesélj neki rólukdeklődik. Vagy csak beszélj a leszbiségről és kérd ki a véleményét. Ha elutasítóan viselkedik és látszik rajta, hogy undorodik, nem érdekli a téma, akkor valószínű, h ő nem kapó erre.

De, ha érdekli és szivesen beszél róla, akkor mehetsz tovább is a kiderítésben, hajrá!

2011. júl. 16. 21:35
 3/14 A kérdező kommentje:
áthívnám szívesen...csak van egy legjobb barátnője és nélküle nagyon sehova nem megy.. :/ igy is majdnem hogy csak bulikba meg suliba talizunk..ha meg össze is jövünk egy sétára vagy valamire akkor is tuti hogy többen vagyunk..
2011. júl. 16. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld megteremteni az alapját annak, hogy később külön is szivesen találkozzon veled. Legyél előbb simán egy jó barátnője, akivel van kedve dumálgatni, sétálgatni egyedül is, nyerd el a bizalmát. Viselkedj természetesen vele. Aztán ha ezek megvannak, akkor hívd át hozzád és csináld, amit mondtam. :)
2011. júl. 16. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
hát ha a legjobb bnője nélkül nem megy sehova, akkor vagy elég gáz csaj, vagy egyértelműen biszex/leszbi.
2011. júl. 16. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
aha, persze, tudod is te, h mit beszélsz :D
2011. júl. 16. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
hát a csaj legjobb bnőjét foglald le. : D pl. kérj meg egy csávót h hívja el randira mit tom én kedd délután, és aztán megpróbálod kedd délután áthívni a csajt. a legjobb bnője meg akk tuti nem megy mivel programja lesz : D
2011. júl. 16. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
úúristen, lezbik..
2011. júl. 23. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Úristen írásképtelenek!

Ez neked szól utolsó ;)

2011. júl. 23. 12:59
 10/14 sunyi vakond válasza:

A legtisztább ha őszinte vagy vele, ha ezt megint elnyomod magadban egy idő után újra elő fog törni és utólag bánni fogod hogy nem beszéltél vele.

Amikor épp sétáltok ki a suliból hívd félre hogy szeretnél vele valami fontosról beszélni négy szem közt és beszéld meg vele hol és mikor. Aztán a tett halála a tökölődés szóval nem kell szépíteni kis felvezetés után mond el mit érzel, ha kedves megérti és barátok lehettek ha meg te is tetszel neki több is lehet belőle.

F/22

2011. júl. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!