Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene elmondanom neki? Ő vajon mit érez?
Az egyik fiú "barátommal" voltam moziba tegnap,kettesben... Nem történt semmi extra .. Sokat beszélgettünk .. Az egyetlen gond az hogy én nem csak barátként nézek rá ...:/ szeretem . Ő viszont kétes jeleket küld felém .. Egyszer azt írja nekem amikor mondom h fázok hogy átmenjek megmelegiteni ?:$:D máskor meg azt érezteti hogy csak a barátja vagyok ... Én viszont szenvedek hogy el kell jatszanom hogy ő nekem is csak a barátom ... Hogy mondjam el neki?szerintetek ő mit érez ? Honnan tudhatnám hOgy mennyit jelentek nekI??
15l a fiú is 15
szia
nos, én (20.L) ugyanebben a cipőben járok, de én elcsesztem mert őszínte voltam, a srác pedig megijedt. amig nem világos hogy mit is akar tőled, addig NE MONDD EL NEKI, max eseteg utalgathatsz rá, pl mint az a melegedni beszólása..erre frappánsan mondj igent, és várd meg mi történik.. sajnos a fiuk a túl őszínte lányokat nem értékelik:( ezt tapasztalatbol tudom:( elcsesztem azt az eséélyt az őszínteségemmel, hogy normális kapcsolatom legyen, mert fölénybe érzi magát, tudva hogy szeretem. tanulj az é hibámbol. flörtölni lehet, azzal nincs gond, de ne nyilj meg neki egyből, csak ha már biztos vagy abban hogy ő is így érez (vagy hasonlóan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!