Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele az első randiba a nyelves csók?
Figyelt kérdés
18/L2011. júl. 16. 19:43
1/11 anonim válasza:
amennyire belegyömöszölöd az időben ,térben,kontínumban! I'm a doctor!
2/11 anonim válasza:
Ha nagyon nagy a vibrálás köztetek akkor simán.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért,de nekem bűntudatom van miatt:D
2011. júl. 16. 19:47
5/11 anonim válasza:
ne legyen figyu I'm a doctor és sokat foglalkozom a kérdéssel én rengeteg csajozási tippet adok jópénzért ez a munkám béjbé!
6/11 anonim válasza:
Budapesten annyi fapina van! Nem értem mi a tökömért lenne már bűntudatod? Vagy akarsz tőle valami vagy nem
9/11 anonim válasza:
szerintem neked nem fér bele lassítsatok ha ilyenen gondolkozol és bűntudatod van akkor rosszul tetted...
10/11 szamóca.. válasza:
amennyire nektek jól esik...
miért ne? nem értem miért kell görcsölni ezen a sok erkölcsös dumán... ez két emberen múlik, nem pedig az emberiség elvein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!