Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye, nem szabad komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, nem szabad komolyan venni a mai fiúkat? . Mert olyanok mint a villamos. Elmegy az egyik, jön egy másik.

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 17:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Csak körülnézek. SP formájú fiúk, emo-k... nádszál vékonyak... B*zis kinézetűek (melegekkel semmi bajom, de egy hetero ne úgy nézzen már ki, ahogy ők) sorolhatnám ejjejj :)
2011. júl. 16. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert a nőket hogy kell komolyan venni? Nem mi tehetünk arról, hogy jönnek meg mennek nálatok a fiúk. Meg kellene állni!
2011. júl. 16. 17:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kérek elnézést, 20on felül vagyok, nem mondom meg mennyivel, és egy férfi volt/van az életemben... :)
2011. júl. 16. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezt mondhatnám a csajokra is fél év után úgy dobott el egyik napról a másikra mint egy koszos rongyot:S
2011. júl. 16. 18:00
 15/21 anonim ***** válasza:
megsúgom ez fordítva is igaz!!!!
2011. júl. 16. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
ha a te úgy működsz mint egy nyilvános ház akkor persze. elég nagy lelki szegénységre utal a kérdésed...
2011. júl. 16. 21:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy mind egyforma. De akkor minek válogattok?
2011. júl. 27. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok és nem is leszek ilyen
2011. júl. 27. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet a kérdezővel. Sok srácot komolyan lehet venni, és rengeteg normális is van, csak valahogy a nők hajlamosak átsiklani felettük, meg lelki szemetesládának használni őket. Az a baj, hogy nagyon felborultak az értékrendek a mai világban, például ha egy férfi kevésbé néz ki jól, akkor a nők nagyrésze elhajtja, anélkül, hogy megpróbálnák megismerni. Viszont ha van egy nagyon jól kinéző férfi, azt egyből körbeugrálják lehet akármilyen bunkó is, és utána csodálkoznak, hogy kihasználja őket. Pedig azért teszi ezt, mert hozzászokik, hogy mindenkit megkaphat, és így nem tanulja meg értékelni a nőket.
2011. júl. 27. 14:16
 20/21 The_Rain ***** válasza:
Gruppenszex volt nálatok? Elment az egyik, jött a másik?
2011. júl. 27. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!