Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szintetek mi a jobb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szintetek mi a jobb? ha egy férfi keményebb típus vagy érzelmesebb?

Figyelt kérdés
Ha érzelmes mennyire legyen érzelmes, vagy ha kemény mennyire legyen kemény?
2011. júl. 16. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kettő között. Ne nézzen le, ne éreztesse magát felsőbbrendűnek és ne legyen paraszt, ugyanakkor nyálas sem és nem kell a nap minden másodpercében engem dicsérnie. Legyen normális!:D
2011. júl. 18. 20:11
 12/14 Dr. Punagép válasza:
a keményebb mindig jobb
2015. dec. 2. 21:36
 13/14 anonim válasza:
Tizedik válaszadó: én örülnék, ha megtanítana boxolni :D Na de viccet félre téve: nekem sem jönnek be a nyámnyila pasik. Merjen kiállni saját magáért és persze értem. Véleményem szerint egy nőnek szüksége van arra, hogy biztonságban érezze magát a szerelme mellett. Valamint számomra az is fontos, hogy valóban törődjön velem és ne csak rám hagyjon mindent vagy éppen vakon támogasson. Ha hibát készülök elkövetni, igenis figyelmeztessen. Biztosan veszekedni fogunk, de egy kicsit később látni fogom, hogy neki volt igaza, és bocsánatot kérek. Na meg én a túl kedves fiúkért sem vagyok oda (még nem hozott össze a sors eggyel sem, de akkor is...). Mindig azon gondolkoznék, vajon mit akar tőlem és mik a hátsó szándékai. 16/L
2016. márc. 20. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érzelmes! Értük nagyon odáig tudok lenni.

Nálam ez nem nyámnyilát, papucsot vagy beszarit jelent, hanem azt, hogy mélyen megérintik a dolgok, nagyon törődik a másikkal és képes kimutatni a szeretetét.

18/L

2016. márc. 21. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!