Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mire véljem? Vajon bejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Vajon bejövök neki?

Figyelt kérdés

(Én 15 éves vagyok a fiú 16,egy suliba járunk.)

Sokszor látom hogy néz engem,és a barátai,osztálytársai amint meglátnak engem már mosolyognak és kiabálják a fiú nevét.Van hogy probálják oda lökni hozzám,mondják neki hogy beszéljen velem.De ma csak ketten voltunk a suliba és egyszer rám nézett elég mogorván,és többször elmentem elötte és ő csak a telefonjával babrált.Most nem értem az egész helyzetet.Lehet hogy csak a haverjai szivatják valamiért velem,vagy esetleg tetszek/tetszettem neki?

(a helyzet az hogy ez idő alatt nekem megtetszett:)

2009. ápr. 1. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

egyértelmű...kicsit félénk a fiú...de tuti odavan érted ez 100%...talán elmondta valamelyik ostoba haverjának aki szétkürtölte a fiúk között hogy tetszel neki...ha bejön neked a srác szerintem nyugodtan lépj egy nagyot...ha látod rajta hogy hülyítik a haverjai menj oda fogd meg a kezét...vagy beszélgess vele...szerintem tuuti be van tojva csak egy kis bátorítás kell neki...jah a telefonja kamerás???...tuti lefotózott...:):):)

szerintem ha tetszik a srác hajrá...add meg neki a kezdő lökést a haverjai meg had sárguljanak

2009. ápr. 1. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha tetszik és a fiú pedig ilyen félén, akkor picit közeledj felé, de csak óvatosan hiszen a hódítás az ő dolga. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!:-))))
2009. ápr. 1. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Tuti h bejössz neki!!!
2009. ápr. 1. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd, én a helyedben nem lépnék.

Ha tetszel neki, előbb.utóbb szólni fog neked, ha meg nem, nem ér annyit a dolog, hogy miatta beégj.

És ne csak külső alapján ítélj, persze.

Sőt, ne csak az alapján szeress belé, mert ő így tett (ha tényleg így érez).

2009. aug. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!