Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki? Mire véljem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

MSNen állandóan beszélgetünk, csak sajnos van neki pasija és elmondása szerint nagyon szereti. De pl tegnap mondta, hogy menjek el vele szórakozóhelyre. 14 kilóméterre lakik tőlem egy másik településen, de mégis mondta, hogy átjön értem az apukájával kocsival, csak mennyek el vele.

Szerintetek bejövök neki és azért mondta?

2010. febr. 28. 13:50
 1/6 anonim válasza:

Szerintem ha van pasija, és állandóan hangoztatja is, hogy szereti, akkor az úgy van. Csak barátként tekint rád, de nagyon jó barátként, ezért is ajánlotta fel, hogy elmennek érted kocsival. Becsüld meg az ilyen barátot :)

Várd meg míg szakítanak, ha még akkor is oda leszel érte, na majd akkor ráhajthatsz :P

2010. febr. 28. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy.
2010. febr. 28. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért állandóan nem hangoztatja, hogy szereti, csak néha. Szoktak veszekedni is sűrűn, de gyorsan kibékülnek.

És egy másik kérdés ha már itt tartunk: Hogy hajthanék rá a csajra? (hülyeségeket mellőzzük.)

2010. febr. 28. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
aj második, fejezd már be ezt a terhes vagy szöveget, annyira idegesítő, hogy minden kérdéshez ezt írod. mikor először láttam, még vicces volt, de már kezd unalmas lenni.
2010. febr. 28. 14:07
 5/6 anonim válasza:

Az első vagyok :)

Hogyan, hogyan... Elhívod randizni, elmentek pl. oda a szórakozóhelyre amit említettél, meghívod egy italra, felkéred táncolni, aztán egyre több időt próbálsz vele tölteni (és nem msn-en beszélgetni!!!) aztán majd kialakul az ;)

2010. febr. 28. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy 14 kilóméterre lakik tőlem egy másik településen. Az oké, hogy nyáron átmotorozok, de télen sajnos nemtudnék. Esetleg csak a szórakozóhelyen találkozni.
2010. febr. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!