Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart az első csók? (lent)
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy kb.- mennyi ideig tartott az első csókotok... és olyan volt h szájrapuszi, aztán átdugtátok a nyelveteket, köröztetek kettőt és vége?Ja és mennyire szeretitek, ha közben szétcuppantok.. aztán folytatjátok tovább...
minden válasz érdekel.. köszi 14/L
2011. júl. 15. 22:49
1/12 anonim válasza:
Hát az első úgy 4-5 óráig tartott........
Szerinted időhöz van kötve OMFG!%/'"+!+'+/'+%!'
2/12 anonim válasza:
én utálom ha cuppan, idegesít.
am ez változó. ne akard kiszámolni, magától jön.
és most menj aludni!
3/12 anonim válasza:
Nem tudom nekem nem volt átütő élmény.
Max egy olyan két-három percig tartott.
4/12 anonim válasza:
hát figyelj, szerintem az első csók az nem tart sokáig -.- én észre se vettem, és megtörtént, fiatal vagy még, ráérsz!!
6/12 anonim válasza:
Nekem 3-4 percig tarthatott, nem volt olyan jó, nem igazán tudtam, mit kezdjek a nyelvemmel. A cuppanos puszi pedig néha belefér.
7/12 málna12 válasza:
És hogyvegyek rá egy fiút, vagy mivel vonzzam hogy csókoljon meg???
8/12 anonim válasza:
Utolso valaszolo...ez abszolut h*lye kerdes,mivel a csokot mindketten kell akarjatok.Nem lehet valakit csakugy ravenni,hogy csokoljon meg.Ezt a fiu kell szerintem kezdemenyezze...
9/12 A kérdező kommentje:
Én is arra várok hogy megtörténjen végre....tudom hogy olyannal fog történni akit szeretek, már minden kész, de ő még szerintem nincs... én ráérek, megvárom míg ő kezdeményez!!!
13/l
2011. júl. 25. 15:38
10/12 A kérdező kommentje:
bocs: 14/l
2011. júl. 25. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!