Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm undorítóan lefogyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm undorítóan lefogyott. Hogy hízlaljam fel?

Figyelt kérdés
Ez az új mániája,már csak 49 kiló.Rettenetesen néz ki,de nem hajlandó elhinni,hogy 60 kilósan nekem sokkal jobban tetszik -.-''Ebből következik,hogy a szex se működik.Mintha egy vasalódeszkával csinálnám...Nem bírom kivárni,míg ˝kinövi˝.Tippek,ötletek?
2011. júl. 15. 19:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

11 kg-ot fogyott, ez azért több, mint önzőség. Ha nekem valami nem tetszene veled kapcsolatban téged vágnálak szájon nem magamat sanyargatnám:D Vagy valami olyat tennék, ami nekem nem olyan szar:D

Azért majd adj életjelet, hogy megvagy-e még :D

2011. júl. 15. 21:44
 32/44 anonim ***** válasza:
Ja meg azért ilyesmit szedni. Én sem vagyok egy vékony nő, de azért tablettát akkor sem szednék rá, ha George Clooney-t kapnám meg 72órára (de egye fene átgondolnám :D)
2011. júl. 15. 21:46
 33/44 A kérdező kommentje:
Á,őneki 11 kg semmi,ha önzésről van szó! :D Hidd el nekem :D Volt durvább is.Úriember vagyok,ha pofánb*sz,nem adom vissza,nem tud érvelni,hamar elhallgattatom.Ha úgy alakul,megmondom neki,hogy válasszon köztem és önmaga közt.Lehet,hogy neki is jobb lenne olyasvalaki mellett,aki már az első 5 kg mínusz után a lábai előtt hevert volna valami drága fuksszal,szíves bocsánatáért esedezve ^^
2011. júl. 15. 21:49
 34/44 anonim ***** válasza:
Na tudod mikor vennék én fukszot. :D Ráadásul miért is kellene bocsánatot kérned? Azt mondod nem csaltad meg. Akkor meg? Mit tettél ellene?
2011. júl. 15. 21:51
 35/44 Solarian ***** válasza:
Úristen. Én fiú vagyok majdnem 180 cm, hozzá 60 kiló. Lányba (bizonyos kiterjedtebb testrészek miatt) nagyobb súly a normális. És még így is cingár vagyok. A te barátnőd anorexiás lesz ha így folytatja barátom.
2011. júl. 15. 21:53
 36/44 A kérdező kommentje:
Én is csodálkoztam,azt hittem először,édesapám Nitropentonja került valahogy hozzánk (tudod,ugyanaz a gyártó cég,én meg szemüveges vagyok,a citromsárga csíkokat nem láttam messziről),aztán kaptam egy gyengébb sokkot a doboz láttán...
2011. júl. 15. 21:54
 37/44 A kérdező kommentje:
Hát ez az amúgy,hogy nem csináltam semmit.Nem érdem a csajt.Lehet,hogy jobbat érdemlek ˇˇ :D
2011. júl. 15. 21:55
 38/44 A kérdező kommentje:
*t
2011. júl. 15. 21:57
 39/44 anonim ***** válasza:
Őszintén mondom, hogy én sem értem. Pedig a nők általában megértik a többi nőt. Lehet, hogy én nem vagyok nő :D
2011. júl. 15. 22:01
 40/44 A kérdező kommentje:
Deee,egész biztosan nő vagy,mert én se értek néhány pasit ;) Lassan magamat sem értem! :D már 4 perce késik ez a csalfa nőszemély,na,majd ezt is számon kérem rajta :D
2011. júl. 15. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!