Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm undorítóan lefogyott. Hogy hízlaljam fel?
20 éves,3 éve vagyunk együtt.
2 hónappal ezelőttig minden okés volt,aztán kitalálta,hogy én megcsalom,és azóta van ez -.-''
A reggeli zsíros kenyereset kipróbálom,talán nem vágja hozzám. :D
Hogy hívják a lányt mert én is ismerek egy ilyen lányt aki ugyan ennyi centi és ugyanennyi kg.
Mi a keresztneve??Lehet ismerem!:)
Uhh, az tényleg elég kevésnek hangzik.
Volt amikor én is lefogytam, és én marha jól éreztem magam, csak a család és a barátom kérlelt... Aztán utólag nézve a fotókat tényleg nem volt már annyira jó.
Azóta nincs gond, akárhogyan jól érzem magam a bőrömben :))
Ja és még a kor is stimmel..
Légyszi mond meg a keresztnevét!
Én csak azt nem értem,hogy miért gondolja,hogy
1. Nekem így jobban tetszik
vagy hogy
2. Bármire rá tud így venni.
Nekem tiszta a lelkiismeretem,nem csaltam meg soha,pedig lett volna rá alkalmam.Azért azt a barátnőcskéjét,aki ilyeneket terjeszt rólam merő jóindulatból,szívesen felrúgnám.Utána persze felsegíteném,mert lovagias vagyok.
:DDDDDDD
Sajnos ismerős a szitu... elég sok ilyen mocskolódó genny ember van...
Egyébként szerintem ez egyfajta lelki terrorizálás feléd barátnőd részéről... :) Azt hiszi, hogy így gyakorolhat rád nyomást, hogy tutira ne csald meg... de nem tudom, ezek szerint csak ad valamit a bnőd szavára... nem bízik benned? Nem értem igazából...
A zsíroskenyérhez sok sikert! :)))
22/F
Nem bízik.Látok egy jobb csajt az utcán,inkább a betont nézem,mert még az elején elkezdett pampogni h ˝Na ez se fog sokáig tartani˝.Hát ha az ilyen szintű cölibátusra izgul,keressen magának valami linkebb papot.
Én azt tudom,ha ezt sokáig csinálja,beadom az unalmast.
Ülj le vele és beszéld meg a dolgot.
MOnd meg neki, ha ez így megy ,akkor olyan ronda lesz, hogy max. bottal piszkálod, mert már undorító, ahogy kinéz.
Ha ettől nem tér észre ,akkor semmitől.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!