Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm undorítóan lefogyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm undorítóan lefogyott. Hogy hízlaljam fel?

Figyelt kérdés
Ez az új mániája,már csak 49 kiló.Rettenetesen néz ki,de nem hajlandó elhinni,hogy 60 kilósan nekem sokkal jobban tetszik -.-''Ebből következik,hogy a szex se működik.Mintha egy vasalódeszkával csinálnám...Nem bírom kivárni,míg ˝kinövi˝.Tippek,ötletek?
2011. júl. 15. 19:40
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

20 éves,3 éve vagyunk együtt.

2 hónappal ezelőttig minden okés volt,aztán kitalálta,hogy én megcsalom,és azóta van ez -.-''

A reggeli zsíros kenyereset kipróbálom,talán nem vágja hozzám. :D

2011. júl. 15. 19:51
 12/44 anonim ***** válasza:

Hogy hívják a lányt mert én is ismerek egy ilyen lányt aki ugyan ennyi centi és ugyanennyi kg.

Mi a keresztneve??Lehet ismerem!:)

2011. júl. 15. 19:53
 13/44 anonim ***** válasza:

Uhh, az tényleg elég kevésnek hangzik.

Volt amikor én is lefogytam, és én marha jól éreztem magam, csak a család és a barátom kérlelt... Aztán utólag nézve a fotókat tényleg nem volt már annyira jó.

Azóta nincs gond, akárhogyan jól érzem magam a bőrömben :))

14/44 A kérdező kommentje:
Annának hívják.
 15/44 anonim ***** válasza:

Ja és még a kor is stimmel..

Légyszi mond meg a keresztnevét!

2011. júl. 15. 19:54
 16/44 anonim ***** válasza:
Akkor nem ő az.....
2011. júl. 15. 19:54
 17/44 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem,hogy miért gondolja,hogy

1. Nekem így jobban tetszik

vagy hogy

2. Bármire rá tud így venni.

Nekem tiszta a lelkiismeretem,nem csaltam meg soha,pedig lett volna rá alkalmam.Azért azt a barátnőcskéjét,aki ilyeneket terjeszt rólam merő jóindulatból,szívesen felrúgnám.Utána persze felsegíteném,mert lovagias vagyok.

2011. júl. 15. 19:57
 18/44 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD

Sajnos ismerős a szitu... elég sok ilyen mocskolódó genny ember van...

Egyébként szerintem ez egyfajta lelki terrorizálás feléd barátnőd részéről... :) Azt hiszi, hogy így gyakorolhat rád nyomást, hogy tutira ne csald meg... de nem tudom, ezek szerint csak ad valamit a bnőd szavára... nem bízik benned? Nem értem igazából...

A zsíroskenyérhez sok sikert! :)))

22/F

2011. júl. 15. 20:01
 19/44 A kérdező kommentje:

Nem bízik.Látok egy jobb csajt az utcán,inkább a betont nézem,mert még az elején elkezdett pampogni h ˝Na ez se fog sokáig tartani˝.Hát ha az ilyen szintű cölibátusra izgul,keressen magának valami linkebb papot.

Én azt tudom,ha ezt sokáig csinálja,beadom az unalmast.

2011. júl. 15. 20:06
 20/44 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszéld meg a dolgot.

MOnd meg neki, ha ez így megy ,akkor olyan ronda lesz, hogy max. bottal piszkálod, mert már undorító, ahogy kinéz.

Ha ettől nem tér észre ,akkor semmitől.

21L

2011. júl. 15. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!