Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm undorítóan lefogyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm undorítóan lefogyott. Hogy hízlaljam fel?

Figyelt kérdés
Ez az új mániája,már csak 49 kiló.Rettenetesen néz ki,de nem hajlandó elhinni,hogy 60 kilósan nekem sokkal jobban tetszik -.-''Ebből következik,hogy a szex se működik.Mintha egy vasalódeszkával csinálnám...Nem bírom kivárni,míg ˝kinövi˝.Tippek,ötletek?
2011. júl. 15. 19:40
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

[link]

ilyesmi sovány mint én, h látszanak a bordái?

én most hízókúrán vagyok, mindenki azt mondja hogy hízzak, a barátom is.

tudsz főzni? csinálhatnál esetleg olyan ételeket neki, amik nagyon finomak, v. közösen (vmi isteni finom sütiket) hogy ne tudjon neki ellenállni, és teleegye magát.

v. mutasd meg neki, amit írtam.

én pl. már ájuldozok, és folyton alszom a soványságom miatt, mert semmi erőm (nem anorexia miatt folytam le, másféle betegségem volt).

tehát kórházba is kerülhet simán, ha így folytatja.

én voltam bent, és nagyon sz.r. kaptam infúziót, utáltam. 170 centihez 45 kiló vok.

engem is Annának hívank am. :)

20/L

2011. júl. 15. 20:36
 22/44 A kérdező kommentje:
Á,nem,kedves Anna,nálunk sokkal rosszabb a helyzet.Sokkal gebedtebb nálad :/ Mondtam már neki,hogy egy idő után elkezd elhalni a szívizma,aztán egy szép napon arra ébred,hogy nem ébred,mert szívrohamot kap,felvázoltam neki,hogy milyen élettani hatásai vannak ennek az egész baromságnak (talán direkt csinálhatja,mivel orvostanhallgató vagyok),de erre mindig azt mondja,hogy unja már hogy azt hiszem,hogy ő beteg,meg hogy nem boldogul nélkülem...^^
2011. júl. 15. 20:41
 23/44 anonim ***** válasza:
Vedd rá,h egyen.Van egy olyan gyanúm,h ez anorexia.Nagyon vigyázz rá,mert bele is halhat.Értesd meg vele,h nem csaltad meg stb.De ne várjátok meg míg nagyobb baj lesz.Higgy nekem...
2011. júl. 15. 20:45
 24/44 anonim ***** válasza:
Ha neked nem hisz, talán van rokona vagy normális barátja, akire hallgat.
2011. júl. 15. 21:15
 25/44 anonim válasza:
Én is közel hasonló magasságú és súlyú vagyok mint ő, bár én soha nem is tudtam több kiló lenni, képtelen vagyok hízni, pedig elég soványnak látom magam sokszor :( , annak ellenére hogy sokan csinosnak mondanak. A barátnődnél viszont az is rossz, hogy rengeteget fogyott az eredeti súlyához képest, mindenképp próbálj vele beszélgetni erről és megértetni vele, hogy mennyit árt ezzel magának és hogy neked sem tetszik így egyáltalán! Lehet, hogy ez tényleg anorexia, ne hagyd magára, attól lehet csak még rosszabbra fordulna nála ez az állapot, amiben most van. 20/L
2011. júl. 15. 21:16
 26/44 A kérdező kommentje:
Én kitartok mellette,bízom abban,hogy ezt is abbahagyja majd.Tényleg nagyon szeretem,még mindig azt szeretném,ha ő lenne a feleségem,szóval amint hazajön a barátnőjétől,beszélek vele.
2011. júl. 15. 21:20
 27/44 anonim válasza:

Tudom h ez most durvának fog hangzani de olvass be neki h, így milyen undorító vagy..stb!!!szal érted!lehet meg fog sértődni,sőt tuti,én is megsértődnék de ha nem érti meg akkor csak a kemény módszer marad!!Vagy ha ez nem segít akkor te is gyakorolj rá nyomást!! Egyébként én csinos voltam,szép sovány de a párom fel hízlalt elég durván mert neki így tetszem,állandóan dicsér h így mien jól nézek ki és h ne fogyjak le!!!:D

21/l

2011. júl. 15. 21:27
 28/44 anonim ***** válasza:
ezt így mond meg neki hogy olyan mintha vasalódeszkával csinálnád..
2011. júl. 15. 21:27
 29/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem gondoltál még anorexia nervosára? Vagy a bulimiára?

Ha ilyen testtel kövérnek látja magát és szólás ellenére sem jut el az agyáig, akkor könnyen lehet. Azért ez elég kemény bosszú , márha tényleg téged szopat. Én a saját egészségemmel nem szórakoznék, de lehet azért, mert én is eüs vagyok.

2011. júl. 15. 21:34
 30/44 A kérdező kommentje:
Az anorexiát már kizártam,ahhoz túlságosan szereti a kaját,de a bulimiát még nem.Hánytatni nem hánytatja magát,de nem olyan régen Bolus laxans-t találtam az éjjeliszekrényében.Bár egyéb tüneteket nem produkál,nem zabál be soha,nem hülye,nem akar mindenáron soványabb lenni,csak olyanokat mond,hogy lassan talán eléri a célját,meg hogy én is belátom lassacskán,hogy hibáztam.Szval szerintem nem gondolja komolyan,nincs szüksége pszichiáterre,csak akut elfajzott önzőségben szenved (: 10kor jön haza,kicsit erélyesebben fogok fellépni vele szemben,remélem,nem akarja majd letépni a golyóimat,öngyilkos lenni,meg ilyenek... :D
2011. júl. 15. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!