Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm undorítóan lefogyott. Hogy hízlaljam fel?
ilyesmi sovány mint én, h látszanak a bordái?
én most hízókúrán vagyok, mindenki azt mondja hogy hízzak, a barátom is.
tudsz főzni? csinálhatnál esetleg olyan ételeket neki, amik nagyon finomak, v. közösen (vmi isteni finom sütiket) hogy ne tudjon neki ellenállni, és teleegye magát.
v. mutasd meg neki, amit írtam.
én pl. már ájuldozok, és folyton alszom a soványságom miatt, mert semmi erőm (nem anorexia miatt folytam le, másféle betegségem volt).
tehát kórházba is kerülhet simán, ha így folytatja.
én voltam bent, és nagyon sz.r. kaptam infúziót, utáltam. 170 centihez 45 kiló vok.
engem is Annának hívank am. :)
20/L
Tudom h ez most durvának fog hangzani de olvass be neki h, így milyen undorító vagy..stb!!!szal érted!lehet meg fog sértődni,sőt tuti,én is megsértődnék de ha nem érti meg akkor csak a kemény módszer marad!!Vagy ha ez nem segít akkor te is gyakorolj rá nyomást!! Egyébként én csinos voltam,szép sovány de a párom fel hízlalt elég durván mert neki így tetszem,állandóan dicsér h így mien jól nézek ki és h ne fogyjak le!!!:D
21/l
Szia!
Nem gondoltál még anorexia nervosára? Vagy a bulimiára?
Ha ilyen testtel kövérnek látja magát és szólás ellenére sem jut el az agyáig, akkor könnyen lehet. Azért ez elég kemény bosszú , márha tényleg téged szopat. Én a saját egészségemmel nem szórakoznék, de lehet azért, mert én is eüs vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!