Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem miért nem mernek kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem mernek kezdeni a férfiak?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen a férfi kollégáim állandóan udvarolnak,valamint szórják a mocskos poénokat a nőtársaimnak. Csak nekem nem.Jelenleg egyedülálló vagyok,és valamiért nem mernek hozzám közeledni a férfiak.Olyan, mintha félnének tőlem.Pedig állítólag jól nézek ki.

Viszont komoly vagyok és csendes,ugyanakkor erős jellem és határozott.Ez rémíti meg a férfiakat?

22/N

2011. júl. 14. 19:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Azt kommunikálod hogy felesleges próbálkozniuk nálad mert úgyse lesz semmi haszna. Ezek után szerintem tök normális hogy nem próbálkoznak.
2011. júl. 14. 19:24
 12/26 anonim ***** válasza:
22éves vagyok, és én szembesültem a problémával, hogy a munkahelyi ismerkedés egyesek kiváltsága csak.!
2011. júl. 14. 19:25
 13/26 anonim ***** válasza:
nekem van egy szaktársam, szinte senki nem közeledik felé komolyabban, mivel nagyon erős jellem. mármint igyekszik mindig az általa helyesnek vélt irányba terelgetni mindenkit. ne motorozzanak, ne igyanak, ne dohányozzanak, stb... nem azt mondom, hogy ez rossz dolog, de félnek, hogy megváltoztatja őket. mindazonáltal én kitartóan udvarolok neki :)
2011. júl. 14. 19:29
 14/26 anonim ***** válasza:

szar ügy bénán választottál melót .. + 200 ezer - nő :D elégedtél volna meg mondjuk a 150el a 350 helyett és ismerkedhetnél :) [v mentél volna orvosnak azok úgyis csak kávéznak meg fűzik a csajt a gép előtt]

am: hol van az írva h olyan képet vág mint aki citromba harapott ?:) lehet csak én vagyok nagyon vak na m1

19F

2011. júl. 14. 19:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stréber,sem robot és szinte mindig jó kedvem van! :)
2011. júl. 14. 19:30
 16/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:29

ez nem erős jellem ez naivitás :) naiv ha azt hiszi h sikerül neki :) erős jellem te v ha nem hagyod h befolyásoljon :D

19F

2011. júl. 14. 19:30
 17/26 A kérdező kommentje:
amúgy 151 körül keresek és nálunk ez az átlag,nemtől függetlenül.
2011. júl. 14. 19:31
 18/26 A kérdező kommentje:
*150 körül,nah :D
2011. júl. 14. 19:32
 19/26 anonim ***** válasza:

na már csak paint kellene tudni XD bár a 200+ ból qrvára el lehet menni 1-2 helyre ismerkedni sztem

19F

2011. júl. 14. 19:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Mert egy szemüveges, 140 kilós mangalica vagy azért.

Komolyan nem értem a nőket. Most jobb lenne, ha minden nap úgy megb.sználak, hogy fel se bírnál kelni mondatokat vágnának a fejedhez? Vagy, hogy csak egy dugásra legyél jó? Azután is velük kéne dolgozni.

Ha pedig ilyen tahókkal dolgozol, akkor miért akarsz tőlük kapcsolatot? Vagy inkább az zavar, hogy nem te vagy a figyelem középpontjában?

2011. júl. 14. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!