Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem mernek kezdeni a férfiak?
A munkahelyemen a férfi kollégáim állandóan udvarolnak,valamint szórják a mocskos poénokat a nőtársaimnak. Csak nekem nem.Jelenleg egyedülálló vagyok,és valamiért nem mernek hozzám közeledni a férfiak.Olyan, mintha félnének tőlem.Pedig állítólag jól nézek ki.
Viszont komoly vagyok és csendes,ugyanakkor erős jellem és határozott.Ez rémíti meg a férfiakat?
22/N
szar ügy bénán választottál melót .. + 200 ezer - nő :D elégedtél volna meg mondjuk a 150el a 350 helyett és ismerkedhetnél :) [v mentél volna orvosnak azok úgyis csak kávéznak meg fűzik a csajt a gép előtt]
am: hol van az írva h olyan képet vág mint aki citromba harapott ?:) lehet csak én vagyok nagyon vak na m1
19F
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29
ez nem erős jellem ez naivitás :) naiv ha azt hiszi h sikerül neki :) erős jellem te v ha nem hagyod h befolyásoljon :D
19F
na már csak paint kellene tudni XD bár a 200+ ból qrvára el lehet menni 1-2 helyre ismerkedni sztem
19F
Mert egy szemüveges, 140 kilós mangalica vagy azért.
Komolyan nem értem a nőket. Most jobb lenne, ha minden nap úgy megb.sználak, hogy fel se bírnál kelni mondatokat vágnának a fejedhez? Vagy, hogy csak egy dugásra legyél jó? Azután is velük kéne dolgozni.
Ha pedig ilyen tahókkal dolgozol, akkor miért akarsz tőlük kapcsolatot? Vagy inkább az zavar, hogy nem te vagy a figyelem középpontjában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!