Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem mernek kezdeni a férfiak?
A munkahelyemen a férfi kollégáim állandóan udvarolnak,valamint szórják a mocskos poénokat a nőtársaimnak. Csak nekem nem.Jelenleg egyedülálló vagyok,és valamiért nem mernek hozzám közeledni a férfiak.Olyan, mintha félnének tőlem.Pedig állítólag jól nézek ki.
Viszont komoly vagyok és csendes,ugyanakkor erős jellem és határozott.Ez rémíti meg a férfiakat?
22/N
az a helyzet, hogy a munkahely nem erre valo! de most jol látszik, hogy aki olyan iskolában tanult, ahol sok lány van, az olyan munkahelyre is fog kerülni, ahol sok nő van, és az iskolában tanult LÉHASÁGOT viszi tovább a munkahelyen is! Aki meg elmegy mérnöknek, gépésznek vagy villamosnak, az be_kúrodik egy olyan munkahelyre ahol csak férfiak vannak, és semmi esélye ismerkedni, ugyanis nincs kivel! aki meg végigkufircolta az iksoláit, mert volt kivel, és az iskola se volt olyan tul nehéz, az a munkahelyen is csak ezt a léhaságot viszi tovább, amit tolár is a munkakör, mert nem komoly egyáltalán. "a mérnök fiuk meg a bányában dolgoznak NŐK NÉLKÜL" addig ti elpofázzátok a munkaidöt, mert vannak fiuk-lányok!
van olyan munkahelyi munkavédelmi elöirás, ami tiltja a nök jelenlétét a munkahelyen, mert csökkenne a figyelem, és valaki meghalna.
bocs az offért, de az első, az aztán jól megmondta.:D töketlenek. :D
17L
painis: qssoljál már oké ?:) ki a franc kíváncsi a kis 11 éves fejedre nem tűnt fel am h 18+ a kategória ?
17l: na ná h meg :) igazam van, tehát vagyok :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!