Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány-lány páros, de már kivagyok idegileg! Emellett a tények mellett mire számithatok?
én 18 éves vagyok , ő 17 és nagyon szeretjük egymást, már fél éve együtt vagyunk! A szeretkezés viszont nem működik mert a barátnőm mélyen vallásos családból származik és ezeket be is tartják. Igaz a nemi beállitottságával nem tud mit csinálni,azon kivül minden " szabályt " betartanak. A szexet erkölcstelennek tartja és én már fél éve ki vagyok égve rá...Meddig várjak még rá?=/
Az a baj hogy még úgy hozzá sem érhetek hogy na akkor mos tkicsit összebujunk azágyban mégha nem is történik semmi olyan..
Egy elkeseredett szerelmes lány
Szerintem küldd el a francba. Az ideológiák sokáig maradnak. És neked nincs esélyed, pláne ha erősebb a családi közösség, a családi szellem ahonnan ezekhez a hülyeségekhez alátámasztást is nyer.
Nekem 4 év ment rá (hetero) Az
1. varázslatos volt (sex attól volt nálunk legalább) a
2. talán mégjobb a
3. nál már elkezdtem várni a változásokat, nem jöttek.
4. vége
A vallásnak ez a szintje valami nagyonsúlyos téveszme. Én a light verzión se tudtam változtatni.
Menj és keress egy férfit!
A divatleszbiség is ki fog menni a divatból:D
Mostanában 10000x es szorzóval állítják elő őket.
A vallásnak kur*arégi trükkje hogy az alapvető emberi ösztöneidet letiltja, majd mivel megmaradnak bűntudatot kelt benned és így járhatsz templomba.
Ezt mondd el neki mérleglésre, és ha nemis nyitja meg egyből a rózsagyűrűt, de látod rajta hogy felfogja pár nap alatt és a végére nem vitatkozik akkor érdemes körözni 1-2 t még, de ha élből szúrja rá az idióta f@szságot, meg hogy ő akar de apuék mit szólnának stbstb... akkor ott kell hagyni. És gondolj bele hogy a kapcsolatotok nem is szokványos. Ez a későbbiekben mégf@szább lehet.
Azt mondom hogy azonnal vess véget a dolognak ha nem látod hogy alakulna ez bármerre is. De max 1 hónapot adj rá. Az első alkalom lehet h bűntudatos lesz, de utána már nicns visszaút.
Majd küldjetek képet Csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!