Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk a normális? Vagy én túl konzervatív vagyok? Szerintetek?
Vagyok én. 19 évesen és szűzen. Eddig két fiúval randiztam. Az elsőbe teljesen belezúgtam, de ő szakított. A második srác második randin le akart fektetni, mert azt hitte, hogy én is egyéjszakás kalandot keresek. Mivel eléggé hülye voltam megengedtem, hogy levegye a pulcsimat, de top, melltartó, nadrág maradt. Akkor megálljt parancsoltam, mert nem így képzeltem el az első alkalmat. Utána még ezért is lelkiismeret furdalásom volt. Párszor még randiztunk, de nem jött össze a dolog, szóval itt vagyok 19 éves fejjel minimális tapasztalattal.
Második "páciens". 19 éves lány, aki minden hétvégén legalább egy-két sráccal csókolózik diszkóban. Most már ez nem elég neki, és viszket neki, ezért múltkor hazakísért egy srácot, lesz*pta, de azt mondja nem történt semmi más. Következő héten egy parkban megdugatta magát egy másik sráccal. (Így vesztette el a szüzességét.) A nevükre nem nagyon emlékszik.
Na most az osztályban elég szép háború robbant ki arról, hogy most melyikünk a normális. Mert annyit tudnak rólam, hogy én még szűz vagyok annak ellenére, hogy már randizgattam, a másik csajról meg tudnak mindent, mert ugye a srácok teregettek elég keményen, és a csaj sem tagadta le a dolgokat. Már mind a ketten kaptunk hideget-meleget. De én minden érv ellenére úgy gondolom, hogy én még mindig normálisabb vagyok, mint ő. Vagy túl konzervatív vagyok? Szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem /mert még (!) szűz vagy, és ez nagy Ajándék/ olvasd el rögvest Linda Dillowtól az Érdemes várni c. könyvet. Garantált, hogy amit abban a könyvben lelsz, az kihatással lehet jövőbeli életedre (ezzel kapcsolatban).
Tudom h fura válasz ez, és h talán azt gondolod ;"mit képzel ez valamire való válasz helyett egy könyvcímmel?". De azért fontold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!