Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikünk a normális? Vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünk a normális? Vagy én túl konzervatív vagyok? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Vagyok én. 19 évesen és szűzen. Eddig két fiúval randiztam. Az elsőbe teljesen belezúgtam, de ő szakított. A második srác második randin le akart fektetni, mert azt hitte, hogy én is egyéjszakás kalandot keresek. Mivel eléggé hülye voltam megengedtem, hogy levegye a pulcsimat, de top, melltartó, nadrág maradt. Akkor megálljt parancsoltam, mert nem így képzeltem el az első alkalmat. Utána még ezért is lelkiismeret furdalásom volt. Párszor még randiztunk, de nem jött össze a dolog, szóval itt vagyok 19 éves fejjel minimális tapasztalattal.

Második "páciens". 19 éves lány, aki minden hétvégén legalább egy-két sráccal csókolózik diszkóban. Most már ez nem elég neki, és viszket neki, ezért múltkor hazakísért egy srácot, lesz*pta, de azt mondja nem történt semmi más. Következő héten egy parkban megdugatta magát egy másik sráccal. (Így vesztette el a szüzességét.) A nevükre nem nagyon emlékszik.

Na most az osztályban elég szép háború robbant ki arról, hogy most melyikünk a normális. Mert annyit tudnak rólam, hogy én még szűz vagyok annak ellenére, hogy már randizgattam, a másik csajról meg tudnak mindent, mert ugye a srácok teregettek elég keményen, és a csaj sem tagadta le a dolgokat. Már mind a ketten kaptunk hideget-meleget. De én minden érv ellenére úgy gondolom, hogy én még mindig normálisabb vagyok, mint ő. Vagy túl konzervatív vagyok? Szerintetek?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. márc. 31. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nos én hozzád képest vénember vagyok, de mivel felneveltem két (már igencsak nagykorú) lányt, hátha érdekel a véleményem:

Szerintem te vagy a normális. Csak divatból megszabadulni a szüzességtől - hát szerintem hülyeség. Ettől nem lesz valaki sem több, sem jobb... És persze nem csak a szüzességről van szó, hanem egyáltalán a szexről. Nem akkor kell lefeküdni valakivel, mikor azt a csorda elvárja, hanem mikor azt te úgy érzed, hogy eljött az ideje, mikor te belül úgy ítéled, hogy ez most a helyes cselekedet. Ha nem csak "divatból" szexelsz, meg hogy "le ne maradj" a többiektől, akkor a szex valóban csodálatos élmény, a szüzesség elvesztése pedig egy életre megmaradó szép emlék lehet. De ha lelkileg felkészületlenül, felelőtlenül vágsz bele, ugyanennyire negatív, megrázó dolog is lehet, ami legrosszabb esetben akár egy életen keresztül tönkreteheti a szexuális életedet.

Szóval ne hagyd magad befolyásolni. Ez a te életed, és neked kell döntened róla. Senki, semmilyen csoport vagy társaság kedvéért ne add fel azokat az érzéseket, melyekkel saját magadnak kell elszámolnod! Hogy mikor adod fel a szüzességedet, és főleg hogy ki az akit megajándékozol vele, ez egyedül a te személyes döntésed, amivel egy igen szigorú bíró, a saját lelkiismereted előtt kell elszámolnod.

Én így neveltem mindkét lányomat. Soha nem követeltem meg tőlük, de mindkettő elmondta, hogy ki volt a kiválasztott első... És egyikük sem bánta meg a döntését.

Vagy lehet, hogy csak nekem nem mondták? :-))

Pedro

2009. márc. 31. 19:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű h a másik csaj egy ribanc.
2009. márc. 31. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Itt nincs olyan, hogy normális meg nem normális.

Annak a lánynak az a jó szerinte, neked meg ez a jó szerinted.

Nem erősítem a morális fölényed amit szeretnél megkapni, mert véleményem szerint egyik sem követendő példa.

16-19 évesen millió egy sráccal találkozhattál már akik szerettek volna téged csak valami okból nem lett semmi belőle.

A másik lány meg hát... ő ilyen lazán adja elő magát.

Nem tartom túl természetesnek, hogy egy érett 19 éves felnőtt nő nem létesített még szexuális kapcsolatot senkivel egy párkapcsolat keretében

De azt sem, hogy a csaj büszke rá, hogy a parkban nyomatta meg egy srác...

Mindenesetre ha választani kell, akkor azt mondom a te példád a követendőbb.

2009. márc. 31. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is rád szavazok. Inkább legyél szűz 19 évesen, minthogy olyan híred legyen, hogy egy kis ri...nc akit bárki megfektethet akár a parkban is! Arra nem lehet büszke, hogy a srácok kibeszélik a kalandjukat vele! Én elsüllyednék ha rólam így beszélnének, vszínűleg én is konzervatív vagyok, de inkább mint k..va. "A nevükre nem nagyon emlékszik" hát ez csúcs!!
2009. márc. 31. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
te
2009. márc. 31. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
20:11-essel egyetértek. Ez nem arról szól,hogy csak fekete meg fehér,rossz és jó van,őt itt ribancnak titulálják,akkor te egy szentfazék vagy. Ne haragudj nem akartalak megsérteni,cska példaképpen írtam.Mindenestre mindkettőtök furcsa szerintem,a két véglet vagytok. te vajon miért nem tlaálsz snekit magad mellé? talán túl nagyok az elvárásaid,vagy megrögzötten őrzöd a szüzességed?. A másik hölgyemény meg miért kuratja szét magát ennyi emberrel? Egyébként mindkettőtök viselkedése normálisnak tekinthető,hogyha nektek megfelelel a jelenlegi állapototok/életviteletek.
2009. márc. 31. 21:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En is rad szavazok ;)
2009. márc. 31. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a normális:D Kicsit OFF: Ha vkinek viszket, mi a jó neki abban ha lesz*pja a pasit? Mert ha a szerelme lenne és szeretné, akkor mondhatjuk, h örömét leli abban, h a másiknak jó. De így? Ezt csak én nem értem?:S:S
2009. márc. 31. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én rád adom a voksom!Én is megbántam az elsőt,vigyázz hogy veled ez ne történjen meg!A másik lány pedig...szégyellheti magát.
2009. ápr. 1. 10:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem értem, hogy miért volt jó neki, hogy le tudta szopni. De hát én sok mindent nem értek. Minden esetre köszönöm mindenkinek, aki elolvasta a kérdésemet, és állásfoglalt vagy így vagy úgy.

2009. ápr. 1. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!