Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel a pasik is így vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a pasik is így vannak?

Figyelt kérdés
Nálam például a legtöbb esetben az első 10 perc( vagy még annyi sem kell) eldől, hogy tudok-e férfiként nézni valakire. Persze vannak olyan esetek is amikor megismerem vagy kiderül, hogy más szándékai vannak velem s akkor megváltozik a véleményem. Tehát a kérdésem az lenne pasik, hogy amikor megláttok egy lányt (először találkoztok) akkor mennyi idő alatt döntitek el, hogy akartok-e tőle többet?
2011. júl. 13. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is pont úgy van ahogy leírtad.
2011. júl. 13. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval.
2011. júl. 13. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam akkor dől el minden, ha kezdek valamit érezni a lányok iránt

15/F

2011. júl. 13. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy lefeküdnék-e vele az eldől akkor, amikor meglátom, hogy akarok-e tőle valamit, az eldől amikor elhagyják az első szavak a száját.
2011. júl. 13. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy kemény kérdés... Az a baj hogy a main emberek 80% maszk mögé rejtőzik, és sose azt mutatják amik és akik valójába. Ismerkedés legtöbb esetbe szórakozó helyen szokott megtörténni ami gondoskodik arról hogy a 2 ismerkedő fél ittas legyen ami képes megváltoztatni az egyéniséget, a jellemet, a viselkedést, és természetesen a célt is. Én például 23 éves vagyok és soha nem volt egy éjszakás kalandom, és nem is akarok, ráadásul ha párkapcsolatba voltam legkorábban 2-3 hónap után feküdtem le az illető hölggyel. Én szeretem kiépíteni magam egy hölgy számára, lehívni randizni beszélgetni, megismerni, nem azonnal rámászni... Nyilván ahány ember annyi gondolkodás és jellem. Aki kicsit tapasztaltabb (vagy saját magától vagy ismerősökön keresztül, én a második) abba hogy milyen emberek körülbelül mit reagálnak bizonyos dolgokra, szituációkra és mit válaszolnak azok könnyen megítélik a másik embert. De csak akkor,ha sikerül a maszk mögé nézned. Ami ezeket gátolja az az előítélet, harag, bosszúvágy, lebecsülés, túlzott magabiztosság és stb. sztem ezt mindenki tudja. Ha én speciel elbeszélgetek egy nővel, és remekül érzem magam vele,, és tetszik, és akár halvány sejtést kelt bennem az illető hogy ő viszont érdeklődik, akkor mindenképp törekszem arra hogy legyen következő találkozó, hogy még többet megtudjak róla. Nekem kell 3-4 randi hogy egy nőt megismerjek annyira hogy eljussak arra a szintre hogy járjak vele, de ha egy 10 perc után már tudod ki ő és neked nincs szükséged 3-4 randira hogy megismerd, akkor is kell, mert ki kell építeni a bizalmat a másikba, ami a legtöbb nő számára nagyon fontos.
2011. júl. 13. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetesen mindenkinek mást jelent férfinak lenni,és ahány nő annyi elképzelés hogy számára ki a "férfi".
2011. júl. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!