Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitöltöttem két depresszió tesztet. Az eredmény szerint orvoshoz kellene fordulnom. Ez igaz lehet?
Szerintem csak keresned kellene valamit, ami igazán leköt... nem tudom, vannak-e ilyen dolgok. Nem agybutításra gondolok, kreatív tevékenységekre. Amiktől úgy érzed, hogy hasznos vagy, hasznosat alkotsz, csinálsz valamit, ami klassz. Pl ilyen a képszerkesztés, programozás, webfejlesztés / designtervezés, zeneszerkesztés/zeneírás, dalszövegírás, stb stb, van még rengeteg... hidd el, ha pl a felsoroltak közül csak egyben igazán otthon éreznéd magad, máris megoldódna egy rakat problémád...
A munkavállalás miatt egyébként ne parázz. Persze, nagyon a mai világban melóhoz jutni - de azért ezt általánosan nem így fogalmaznám meg. Olyan melóhoz nehéz jutni, amit SZERETNÉL. Meló az van bőven mindenfelé...
Pl beregisztráltattam magam a suli elvégzése után (kisvárosban lakom) a munkaügyi központban, alig 3/4 évre rá hívtak is, hogy lenne meló, egy közeli benzinkútban. Rendes fizetéssel, teljes munkaidőben. Addigra mondjuk már találtam mást, ami épp alakulóban volt, de a lényeg, hogy azért még egy ilyen kis helyen is találtak melót az embernek...
Hol laksz egyébként? Kisváros / falu?
A nemed még továbbra sem tudjuk, de gondolom pasi vagy :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!