Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Lehet hogy ő is szeret?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon szeretek. Igazából nem is tudom miért de nagyon szeretem.Soha nem mertem közeledni hozzá mert szégyenlős vagyok. Évfolyam társak voltunk.Most végeztem 8.ban.Néha úgy éreztem hogy közeledik felém.Féltékenység öntött el mikor más lánnyal láttam beszélgetni.Igazából nem is olyan helyes de nekem nagyon tetszik és szeretem.Ő az első igazi szerelmem. 15/L2011. júl. 12. 22:48
1/1 anonim válasza:
Van rá esély hogy ő is hasonlóképpen érez irántad próbálj beszélni vele fagyizni menni akármi :) És vedd le a lábáról valamivel légy kreatív kicsit és ne légy félénk!:) győz le ezt magadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!