Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megosztaná a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megosztaná a nők titkát velem?

Figyelt kérdés
úgy értem,h elmagyaráza,hogy megértsem őket...
2011. júl. 11. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak direktek a nők indirektek, ez azt jelenti ha a férfi és a nő sétál az utcán, a nő megkíván egy süteményt akkor ő megkérdezi, hogy "nem szeretnél egy sütit enni drága?" erre mit monda a férfi? "nem!", hiszen ő nem akart enni. Ezzel szemben mit csinál a férfi ha sütit akar enni sétálás közben? "sütit akarok enni menjünk együnk!".

Forrás:

[link]

2011. júl. 12. 00:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

háát szerintem ez nem igaz mindenkire. én legalábbis konkrétan megmondom mi a bajom :S ez inkább a taktikázós nőkre igaz. én a pasikat nem értem. pl mikor megmondom h mi bajom nincs válasz.

lehet h

1. vagy konfliktust kerül és inkább csendben marad de evvel még inkább ingerel..

2. kivár

3. lenéz

még 1000 ok lehet de nem sikerült rájönnöm vagy csak ugyanolyan típusú pasikat vonzok :S vagy bennem van a hiba

2011. júl. 12. 02:08
 13/19 anonim válasza:
54%

23:43-nak:

Majd én megmondom.

1.Mert taktikázik, ezért nő.

2.Sose hisztizik ok nélkül, legfeljebb nem közli az okot veled.

3.A nők SOSE sírnak ok nélkül. Zavar, ha sír? Miért nem vigasztalod meg inkább? Még ha nem is tudod, mi baja...

4.Mert menstruál, mert klimaxol, mert csak.

5.Mert nyilván okot adtál rá. Vagy a múltban, vagy a jelenben. Ne csodálkozz.

6.Mert a férfiak se akarnak mindig szexelni.

7.Mert a férfiak is mindig szexelni akarnak.

8.Mert neked kéne okosabbnak lenned és azt válaszolni, amit hallani akar. Vagy burkoltan közölni az őszinte válaszod.

9.Azért, amiért neked nem elég 1 telefon, 1 számítógép, 1 akármi, amiért rajongasz.

10.Mert a rongyokat valószínűleg portörlésre használja és valahol dugdossa, ahol a takarítószereket tartja. Amúgy meg ruhákból sose elég, a férfiaknak IS akarunk tetszeni vele. Miért nem értékeled, ha csinosan akar kinézni a barátnőd/feleséged? Egyébként meg lásd 9. válasz.

11.Még rengeteg titkunk van, amikről szerintem neked fogalmad sincs, de nem is baj. A nők azért titokzatosak és kiismerhetetlenek, amiért. Ne érdekeljen benneteket, fogadjatok el minket úgy, és szeressetek minket úgy, ahogyan mi szeretünk titeket.

26/N

2011. júl. 12. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát utolsó, ez elég szánalmas lett. Kicsit egyoldalú, és feminista hatást kelt. Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nekem nem ilyen tucatbarátnőm van, hanem különleges. Ő érdekes módon, logikusan tud gondolkodni, és direkt.
2011. júl. 12. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:

utolsó és utolsó előtti: mindketten túlzásba estetek sztem.

Utolsó: egy nő sem direkt mindig, max te nem rezonálsz rá h célozgat!!! Ez nem mindegy. Amúgy ebben apám állati, a legkisebb női célzást is megérti....durvaaaaa

Szóval jó h a barátnődet szereted, de talán figyelj kicsit jobban, mikor célozgat. Én is szoktam, bár elég egyértelműen. Pl: hmmmm olyan éhes vok, úgy ennék egy fini dinnyét/pizzát/bármit, te nem?- Na ez azért elég világos, nem???? Erre az a pasi nem reagál, aki leszarja, mit szeretnék.

Utolsó előtti: a nők ott hibáznak h a hapsik többsége NEM érti a célzást, hacsak nem nagyon egyértelmű. Pl. szülinapod előtt hiába mutogatod neki a hőnáhított órát! De ha azt mondod: de szép óra, mindjárt itt a szülinapom, csak szólok, az eredményre vezethet :) És ahogy a célzást nem értik, a bőgést ha nem indoklod meg egyenesen idegestő, céltalan hisztinek tartják, ha bajod van, mondd meg, v ne várj együttérzést.

2011. júl. 12. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
haha 13.42 te fiatalnak tűnsz de mégis jó emberismerőnek. irigyellek :P oszd meg a titkod velem :P
2011. júl. 12. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:
humán etológia, fejlődés lélektan, alapozó pszichológia, Freud-i psz, kulturális antropológia, általános psz, emberi kommunikáció- mindezt 3 félév alatt :) Ez a "Norbi titok"
2011. júl. 12. 14:38
 18/19 anonim ***** válasza:
a csajodhoz nem adtak használati útmutatót vagy valami leírást hogy hogyan működik?
2011. júl. 12. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Az szép :) Milyen szakon vagy? :P
2011. júl. 13. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!