Megosztaná valaki a Tarte Tatin készítésének titkát? Annyira egyszerűnek tűnki, de egyszerűen nem sikerül. Többi lent.
Figyelt kérdés
Itt láttam, hogyan készítik:
http://www.youtube.com/watch?v=sjxWC8m8kxw
Nem tudom, hogy az milyen fajta alma, de az enyém (idared) annyi levet eresztett, hogy kifolyt, és egyáltalán nem karamellizálódott meg, pedig csináltam előtte egy halvány szirupot.
Kérlek segítsetek!
2010. szept. 30. 17:29
1/5 anonim válasza:
A forma alját kell beszórni sűrűn kristálycukorral. Az almát pedig elég vékony szeletekre kell vágniés a cukorra fektetni,úgy,hogy egy kicsit fedjék egymást. Igaz,én Jonathánból csináltam,de másból is jónak kell lenni.
2/5 anonim válasza:
Azt kifelejtettem,hogy a formát ki kell kenni vajjal vagy margarinnal,és után szórni bele a cukrot.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt a verziót is kipróbáltam, de így még több leve lett. Most már nem merek tovább kísérletezni, mert tönkremegy a sütőm.
Eddig félbevágott almákkal csináltam, úgy ahogy a videón van.
2010. szept. 30. 18:13
4/5 anonim válasza:
Probald meg ezt, hatha:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Kipróbálom!
2010. okt. 1. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!