Miért most mondta el a "titkát"? Miért nem vallotta be korábban? És most én mit csináljak?
Figyi, ne büntesd ezért. Én 22 éves vagyok, és még én is szűz. És nem tudom, hogy merem majd elmondani. Nem is az, hogy szégyellem, hanem. Ez olyan kellemetlen dolog. Lányoknál más a helyzet, de a férfiaknál... Szóval ennyi idősen nem szoktak már szüzek lenni. Ne bántsd ezért.
22/F
Ha ez ilyen rosszul esett akkor mi lett volna veled, ha azt mondja neked, hogy megcsalt?!
Nem mondta meg, mert szégyellte. Ennyi, nem kell kiakadni.
Szerintem a popószex az felér a szüzesség elvesztésével.
A helyzet nagyjából ugyanaz, csak más a neve a két luknak és másra is valóak, de szexuálisan mindkettő egyforma kategóriába sorolható(bár a popó kicsit szűkebb), persze csak akkor, ha nem prűd az ember és hallani sem akar a popószexről. Úgyhogy a barátod valójában nem volt szűz, mert már közösült lánnyal csak a lukat nézte el. Tehát nem számított kezdőnek a szexualitás terén.
Szerintem a legtöbb fiú nem vallja be a lánynak, ha még szűz, mert nem akarja, hogy éretlennek nézze a partnere.
És most, hogy tudod, hogy veled vesztette el "ténylegesen" a szüzességét, már nem szereted? Ez így buta hozzáállás, inkább legyél megértő vele.
Az élet telis-tele van hazugságokkal, nehogy már egy apróságon fennakadj, amit még ráadásul próbált a tudtodra adni több alkalommal is. Legközelebb, ha azt mondja, hogy Téged szeret a világon mindennél jobban, akkor majd megsértődsz, hogy ezt eddig miért nem mondta?!
Ne legyél már gyerekes. Ha tudtad volna, hogy szűz akkor máshogyan alakult volna az első együttlét? NEM. Ezért nincs is jelentősége. És, hogy ne védjem annyira:
Egy roh@dt szemét kis mocs@dék hazug g*ci a csávód.
14.147-es jól beszélt, csak az uccsó mondat nemkellett volna.
meg azse h az prűd aki nemakarja a popó szexet. ez szimplán gusztus kérdése. vagy fájdalom kérdése. és nem prűdség.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen szeretem így is, és nem zavar, hogy szűz volt, csak bánt a dolog. És más lett volna az első együttlét, mert kevésbé paráztam volna. Nem féltem volna attól, hogy rossazbb leszek, mint az előttem lévő lányok. De már mindegy...
Az előttem szólóknak igaza van. Nem kell ezért büntetned. 20 felett már tényleg kicsit ciki egy fiúnak ha szűz(sajnos ilyen világot élünk.) Lényegében véve nem volt tapasztalatlan. Csak éppen punciban nem járt a farka. Attól is félhetett h ez a fajta szexuális élményarzenál kicsit elijeszt téged. Tehát análozott már de punciban még nem votl stb. Szerintem szimplán félt a reakciódtól. Nem akart sem elijeszteni téged sem nevetségessé tenni magát. Úgyhogy szerintem ne aggódj. Mondd el neki amit itt is leírtál h nem esett jól, de ne bűntesd érte. Kérd meg h inkább legyen őszinte, te olyannak szereted amilyen.
22/f
Én az análtól kaptam volna frászt.
Megértem a kérdezőt, amikor az előzőekkel való összehasonlítástól félt, mint kiderült, alaptalanul. Az én párom is szűz volt, örültem neki, hogy semmiféle elvárás nincs benne, és nem kell valami általam nem ismert standardnak megfelelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!