Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért most mondta el a "titkát...

Miért most mondta el a "titkát"? Miért nem vallotta be korábban? És most én mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom pár nappal ezelőtt ismerte be nekem, hogy ő még szűz volt, amikor velem lefeküdt, mert ugyan már pettingelt lányokkal, sőt a popószexet is kipróbálta, de soha nem rakta be a péniszét senki hüvelyébe. És engem nagyon meglepett. Én úgy gondoltam, hogy ő már nem az, sőt ő is azt mondta, hogy volt már lánnyal, persze. És néha poénkodott vele, hogy neki is én voltam az első (mert én vele vesztettem el a szüzességem), de én azt hittem, hogy viccelt. Ő meg mindig megpróbálta elmondani, azért mondta ezt a "poént", de aztán mindig megfutamodott. Mert ő szégyellte ezt az egészet. Viszont én most csalódottnak érzem magam. Tudta rólam, hogy én szűz vagyok, és igazán bízhatott volna bennem annyira, hogy ezt elmondja. És nem értem, hogy miért nem ismerte be, hiszen ez nem bűn, nem szégyen. És most nagyon becsapottnak érzem magam. Hogyan tegyem túl magam ezen az egészen? Nem rendeztem jelenetet, nem hibáztattam, de megsértett azzal, hogy egy ilyen számomra nagyon fontos dologban hazudott. Mit csináljak? Egy kapcsolatban a bizalom és az őszinteség mindennél fontosabb. Én mindig őszinte voltam hozzá, és bíztam benne. De most már azon gondolkodom, hogy vajon mi az, amiben még hazudott nekem. Egyébként én 20 éves vagyok, ő 23.
2009. nov. 11. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
pont ezért mert szégyellte. ne büntesd őt. elmondhatta volt, az tény, de nagyon sokan titkolják. főleg mert ide is nagyon sokan beírják, h nemkell elmondani. hameg azt írom, de, elkéne mondani, akkormeg lepontoznak. szerintemis elkéne mondani, de tényleg elég sokan szégyellik. barátodis szégyellte, tedd túl magadat ezen. nem akart ő rosszat, csak nemmerte elmondani. mert 20 évesen azért már egy fiú nemszokott szűz lenni.
2009. nov. 11. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
bocs, 23 évesen. a 20 az tevagy
2009. nov. 11. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
szégyellte (nem az, de ő annak érezte), és amint írod meg is próbálta elmondani. ne bántsd érte, mert azt azért nem mondta h nem volt nővel...
2009. nov. 11. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Figyi, ne büntesd ezért. Én 22 éves vagyok, és még én is szűz. És nem tudom, hogy merem majd elmondani. Nem is az, hogy szégyellem, hanem. Ez olyan kellemetlen dolog. Lányoknál más a helyzet, de a férfiaknál... Szóval ennyi idősen nem szoktak már szüzek lenni. Ne bántsd ezért.

22/F

2009. nov. 11. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez ilyen rosszul esett akkor mi lett volna veled, ha azt mondja neked, hogy megcsalt?!

Nem mondta meg, mert szégyellte. Ennyi, nem kell kiakadni.

Szerintem a popószex az felér a szüzesség elvesztésével.

A helyzet nagyjából ugyanaz, csak más a neve a két luknak és másra is valóak, de szexuálisan mindkettő egyforma kategóriába sorolható(bár a popó kicsit szűkebb), persze csak akkor, ha nem prűd az ember és hallani sem akar a popószexről. Úgyhogy a barátod valójában nem volt szűz, mert már közösült lánnyal csak a lukat nézte el. Tehát nem számított kezdőnek a szexualitás terén.

Szerintem a legtöbb fiú nem vallja be a lánynak, ha még szűz, mert nem akarja, hogy éretlennek nézze a partnere.

És most, hogy tudod, hogy veled vesztette el "ténylegesen" a szüzességét, már nem szereted? Ez így buta hozzáállás, inkább legyél megértő vele.

Az élet telis-tele van hazugságokkal, nehogy már egy apróságon fennakadj, amit még ráadásul próbált a tudtodra adni több alkalommal is. Legközelebb, ha azt mondja, hogy Téged szeret a világon mindennél jobban, akkor majd megsértődsz, hogy ezt eddig miért nem mondta?!

Ne legyél már gyerekes. Ha tudtad volna, hogy szűz akkor máshogyan alakult volna az első együttlét? NEM. Ezért nincs is jelentősége. És, hogy ne védjem annyira:

Egy roh@dt szemét kis mocs@dék hazug g*ci a csávód.

2009. nov. 11. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:

14.147-es jól beszélt, csak az uccsó mondat nemkellett volna.

meg azse h az prűd aki nemakarja a popó szexet. ez szimplán gusztus kérdése. vagy fájdalom kérdése. és nem prűdség.

2009. nov. 11. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen szeretem így is, és nem zavar, hogy szűz volt, csak bánt a dolog. És más lett volna az első együttlét, mert kevésbé paráztam volna. Nem féltem volna attól, hogy rossazbb leszek, mint az előttem lévő lányok. De már mindegy...

2009. nov. 11. 16:12
 8/9 Andrewka ***** válasza:

Az előttem szólóknak igaza van. Nem kell ezért büntetned. 20 felett már tényleg kicsit ciki egy fiúnak ha szűz(sajnos ilyen világot élünk.) Lényegében véve nem volt tapasztalatlan. Csak éppen punciban nem járt a farka. Attól is félhetett h ez a fajta szexuális élményarzenál kicsit elijeszt téged. Tehát análozott már de punciban még nem votl stb. Szerintem szimplán félt a reakciódtól. Nem akart sem elijeszteni téged sem nevetségessé tenni magát. Úgyhogy szerintem ne aggódj. Mondd el neki amit itt is leírtál h nem esett jól, de ne bűntesd érte. Kérd meg h inkább legyen őszinte, te olyannak szereted amilyen.

22/f

2009. nov. 11. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Én az análtól kaptam volna frászt.

Megértem a kérdezőt, amikor az előzőekkel való összehasonlítástól félt, mint kiderült, alaptalanul. Az én párom is szűz volt, örültem neki, hogy semmiféle elvárás nincs benne, és nem kell valami általam nem ismert standardnak megfelelnem.

2009. nov. 11. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!