Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek miben segített, a Gyakori Kérdések?
Figyelt kérdés
miben segített, mi újat tanultál, hallottál stb.?2011. júl. 11. 20:35
11/12 anonim válasza:
Életem eddigi legnagyobb szerelmét itt ismertem meg puszta véletlenül egy éve...Igaz, azóta már nem vagyunk együtt, távolság és családi okok miatt szakított velem, de én ennyire sohasem szerettem még senkit...talán ez az a nagy szerelem ami az ember életében csak egyszer van.
Amúgy meg néha lehet jó válaszokat kapni az oldalon, de egyre többen vannak, akik csak hülyülni jönnek fel. Meg az olyan kérdésekre, amikben valaki tényleg információt szeretne kapni vagy segítséget, alig jön válasz max 5, a kamu kérdésekre meg vagy 30.
18/F
12/12 anonim válasza:
edzem a rekeszizmomat: )
räjöttem h RENGETEG a hülye ember.
néha irnak nekem olyat ami érdekes, és megfogadom a tanäcsät.
vannk itt bölcsek is: )csak tulnyomoan a barmok vannak elönyben: //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!