Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz név a Petra? (Fiúk)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz név a Petra? (Fiúk)

Figyelt kérdés
Utálom olyan férfias ronda....Nektek mi a véleményetek róla?Egy név lehet hátrány a párkapcsolatokba?
2011. júl. 11. 19:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Na ez a másik becézés a Petrácska.Ettől rohadt herótot kapok már ...:D Nem szeretem.Szerintem a Petra nem egy olyan szexi név amit szex közben kiabálni akarnak az emberek.Petrának a 4 éves Hugom nevezi a babáját...-.-
2011. júl. 17. 23:42
 22/34 anonim ***** válasza:
Én kifejezettem szeretem a Petra nevet. A Katát kevésbé, de az is elmegy :D
2011. júl. 18. 00:06
 23/34 anonim ***** válasza:

nekem több Petra ismerősöm van, tetszik a nevük. az egyiknek Pepe a beceneve.

és nem férfias, nem is ronda.

2011. júl. 18. 00:07
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Mondd meg,hogy ne becézzenek!
2011. júl. 18. 00:33
 25/34 anonim válasza:
Hidd el, semmi baj nincs vele, mindkét neved szép, és ha valakivel egyébként odáig jutsz, nem az lesz gond, hogy a Petrát kiabálja! Egyébként, akarod egyáltalán, h a nevedet kiabálják? :D Hidd el, akár egy 'oh baby' is nagyon jó tud lenni, ha a megfelelő ember mondja, jó időben és jó helyen!!! ;)
2011. júl. 18. 00:40
 26/34 HotelPlatánBarcelona válasza:

kevésbé gáz a Fluor Tamásnál...

egyébként simán lehet szex közben kiabálni...el kell nyújtani a végét és meg is van oldva :D

2011. júl. 18. 00:56
 27/34 anonim ***** válasza:

Pepii?:) vagy Petrus?:)Petri,Pet,Rusi:))

de ha ezek nem tetszenek,kapsz tőlem egy becenevet..Bimbi.:))

nekem vagy 4 évig ez volt a becenevem,mert idétlen nevem van:D(Eszter) aztán már azt is becézték-.- Bimbike Bömböjöö..úú:DD

Véglis ez abból jött h a buci(mármint fej,nem stohlandrás) és akkor az aurád bimbike:D logika kell a megértéséhez:)

2011. júl. 18. 01:56
 28/34 anonim ***** válasza:

voltam szerelmes Petrába, mint az ágyú.

ezek után hogy lenne gáz a neved?!

2011. júl. 18. 02:28
 29/34 anonim válasza:

Engem is Petrának hívnak... És én nagyon szeretem a nevem..szerintem szép név

Eddig bárkinek bemutatkoztam mindenki azt mondta rá, hogy gyönyörű. Szerintem legyél arra büszke, hogy Petrának hívnak..

Sok fiúnak bejön ez a név...:D;)

2011. júl. 18. 03:28
 30/34 anonim válasza:
A becézésről meg csak annyit, hogy ezt a nevet nem érdemes becézni.:D
2011. júl. 18. 03:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!