Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz név a Petra? (Fiúk)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz név a Petra? (Fiúk)

Figyelt kérdés
Utálom olyan férfias ronda....Nektek mi a véleményetek róla?Egy név lehet hátrány a párkapcsolatokba?
2011. júl. 11. 19:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Kata lettem volna, ha nem Petinek születek. Mármint ha nem fiúnak születek, hanem lánynak. :-)
2011. júl. 11. 20:08
 12/34 A kérdező kommentje:
De szar mert:D értitek nem lehet normálisan becézni.Volt barátom meg barátnőim mai napig le Petrucc-oznak:D Szar mert olyan mintha le struccoznánakxD
2011. júl. 11. 20:14
 13/34 anonim ***** válasza:

Ne oltsál, kérdező!!! Én is Petra Kata vagyok. Azt a mindenit, nem gondoltam volna, hogy van még ember, aki szintúgy ezt a két keresztnevet kapta.

Amúgy ne legyél már ennyire gyerekes, hány éves vagy, 12? Nem lehet becézni? Engem pl. Petrusnak, Petyának hívnak többnyire. Semmi bajom nincs a nevemmel, nem tucatnév - bár többen viselik már, mint akkor, amikor megszülettem. A Petruccot tőled hallom először. Sosem cikiztek a nevem miatt, sőt!

Ja, és egyáltalán nem férfias és ronda, én nagyon szeretem!

Uff, én beszéltem, a kis kőszikla. :-)))

2011. júl. 11. 20:26
 14/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: általánosban pedig Petrocelli voltam! :-)))
2011. júl. 11. 20:28
 15/34 anonim ***** válasza:

1.Ha egy pasi kizárólag a neved miatt utasít el az NEM NORMÁLIS.

2.A Petra név Bibliai eredetű(többek között), jelentése kőszikla.Ennek a névnek nagy múltja van.

3.Szerintem kifejezetten szexi, és ha már itt tartunk a Kata is tök jó.

18/F

2011. júl. 12. 00:22
 16/34 anonim ***** válasza:

úristen én nagyon bírom a Viktort :D (máj ném)**

DE a Petrát még jobban :D

2011. júl. 12. 02:06
 17/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz nagyon szép név.
2011. júl. 17. 23:35
 18/34 anonim válasza:
egyáltalán nem
2011. júl. 17. 23:36
 19/34 anonim ***** válasza:
nekem van Petra nevű ismerősöm, Petrusnak, petrácska-nak hívom. Full szexi csaj
2011. júl. 17. 23:39
 20/34 anonim ***** válasza:
51%
Tudásom szerint egyik Gáznak sem Petra a neve ,szóval kezd előröl a sulit és akkor nem teszel fel hülye kérdéseket!
2011. júl. 17. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!