Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 13-14 évesek tényleg úgy néznek ki mint akik 18-19 évesek lennének?
Hát én nem tudom, de kb minden 2. 13-14 éves kiscsaj iszonyatdurván nőies, és ez engem rettentő mód megrémíszt. Nem a külső miatt, hanem mert agyban is próbálnak úgy gondolkozni ahogyan kinéznek. Én bulikban, pubokban, de még könyvtárakban is ahol éppen látok valami csinos lányt odamegyek és mi vár, beszélgetünk, aranyos kedves, és már előre félek, hogy fiatal-, esetleg kiskorú. Komolyan mondom, törvénybe kellene hozni, hogy nőknek a személyigazolvány fénymásolatát nagyba kinyomtatni a hátukra, meg a homlokukra, mert kezdem unni, hogy folyamatosan rászaladok az ilyenekre. Engem valahogy taszít a koruk, peidg nagyon sok barátom odavan, hogy jajj így meg úgy 15 meg 16 éves barátnőm milyen jó a sexben meg ilyenek. Számomra értetletlen, pedig nem sok van köztem és a mostani 13 évesek között, de nálünk nem volt sex általános iskolában, középiskola közepén jöttek a szárnypróbálgatások.
Valakinek valami ötlet, hogy ez mitől lehet. Aki azt mondja, hogy média meg divat, az inkább ne zsibbasszon, attól nem nő valakinek C, D , E méretű melle, meg nem öregszik az arca 5-6évet.
20/F
Én is 14 éves vagyok és elég sok sminket használok(korrektor,szemceruza-de csak vékonyan és halványan-szempillaspirál,ajakápoló)Mindenki mondja hogy 18-nak simán elmennék hát istenem kit érdekel?Én azért festem magam, hogyha a tükörbe nézek akkor egy olyan arcot lássak aki tetszik nekem.Smink nélkül egyszerűen csúnyának tartom magam és ha nincs rajtam... akkor olyan érzésem lesz mintha nem lenne rajtam bugyi mikor menstuálok (kb).ÉS igen,én is szoktam könyvtárba járni,miért ne járjak?Imádok olvasni!Közösségi épület úgy tudom(szinte) bárki használhatja.
Na igen és még ott van a fejlődés.Vannak akik már 13-14 éveskorban fog.gátlót szednek,ki a bőre miatt,ki a fogamzásgátlás céljából:ez is köztudottan képes növelni a mellméretet.De az igazi ok a víz!Nem viccelek!A csapvíz telis tele van gyógyszermaradványokkal,többek között HORMONNAL is!Ezért jön meg olyan hamar a menzeszük a (kis)lányoknak és ezért nő meg a mellük hirtelen több kosárral.ÉS ez a globális felmelegedéshez vezethető vissza(mmint a víz összetétele).A vizeink teljesen tönkre lettek téve,az állatvilág rovására.Pusztítjuk a saját földünket,környezetünket!A levegőtől kezdve a vizekig mindent!!!És aztán csodálkozunk hogy az "új generáció" milyen furcsa manapság!Hát meg lehet köszönni saját magunknak!(tisztelet a kivételnek,bár ilyen nem sok akad)
Ki tudja hogy 10-20 év múlva hogy fognak kinézni és viselkedni az emberek...de ha tovább pusztítjuk a földünket lehet hogy rosszabbul mint gondolnánk...
az első válaszolóhoz fűzném, hogy nincs igaza, mivel van egy osztály haverom (csaj) 14 éves, és 18 évesnél fiatalabb pasija csak 1x volt... nem értelen, nem akármi.. lehet hogy nem 18-19 évesnek, de 2-3 évvel többnek néz ki...
amúgy meg lehet h idősebbenek néz ki mint ami, de ha elkezdesz vkivel beszélgetni, kiderül h csak 13, v esetleg már 16... ;)
miért baj,h. nem szeretnének fiússan öltözni? nem tehetnek arról,h. nő a mellük.[ csak mert mindenki ezt hozza fel -.- ]
miért baj,hogy nőiessen szeretnének kinézni? az nagyonis jó dolog.Én például úgy érzem jól magam,és magyarul mondva szarok mindenki másra rá,h. mit gondol.Nem viszem túlzásba,egyszerűen csak csinosan öltözködöm
"13 éves lány és akkora TŐGYE van mint egy 28 éves, kétgyerekes családanyának, csak naturál és feszes :)"
Ez leginkább akkor igaz, ha anya-lánya kapcsolatban élnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!