Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 13-14 évesek tényleg úgy néznek ki mint akik 18-19 évesek lennének?
Hát én nem tudom, de kb minden 2. 13-14 éves kiscsaj iszonyatdurván nőies, és ez engem rettentő mód megrémíszt. Nem a külső miatt, hanem mert agyban is próbálnak úgy gondolkozni ahogyan kinéznek. Én bulikban, pubokban, de még könyvtárakban is ahol éppen látok valami csinos lányt odamegyek és mi vár, beszélgetünk, aranyos kedves, és már előre félek, hogy fiatal-, esetleg kiskorú. Komolyan mondom, törvénybe kellene hozni, hogy nőknek a személyigazolvány fénymásolatát nagyba kinyomtatni a hátukra, meg a homlokukra, mert kezdem unni, hogy folyamatosan rászaladok az ilyenekre. Engem valahogy taszít a koruk, peidg nagyon sok barátom odavan, hogy jajj így meg úgy 15 meg 16 éves barátnőm milyen jó a sexben meg ilyenek. Számomra értetletlen, pedig nem sok van köztem és a mostani 13 évesek között, de nálünk nem volt sex általános iskolában, középiskola közepén jöttek a szárnypróbálgatások.
Valakinek valami ötlet, hogy ez mitől lehet. Aki azt mondja, hogy média meg divat, az inkább ne zsibbasszon, attól nem nő valakinek C, D , E méretű melle, meg nem öregszik az arca 5-6évet.
20/F
Hmm... Hát figyelj. Erre mifelénk is ez a helyzet. De cseppet sem nőiesek (bár nem tudom, hogy neked mi a nőies). Az itteni 13-14 éves kiscsajok csak öltözködésben, stílusban, viselkedésben próbálnak a nagyobbakra hasonlítani, de nem megy nekik. Hiába pakolja fel a mellét a nyakába, hiába hord olyan ruhákat, alkatán, megszólalásán egyből tükröződik, hogy mi a helyzet. De ha neked az a nőies, hogy mind ugyanúgy öltözködik, mind ugyanolyan frizurát csináltat, és ugyanolyan deszkák (némelyiknek van esze azért kihangsúlyozni a már növekvő domborulatait, NÉMELYIKNEK), akkor én kérek elnézést. Mind eljár hetente 2-3x saturészegre inni magát, utána ott fetrengenek meg üvöltöznek a városközpontban, hagyják, hogy mindenki aki könnyű prédára vadászik, rájuk szálljon. Nem tudom hogy vagy vele, de ezek szerintem cseppet sem nőies tulajdonságok. Lehet, hogy van egy-kettő, aki korán érő típus, én is az voltam, 14 évesen hatalmas melleim voltak, és szép kerek popóm, de ez genetika. Mégse akartam úgy kinézni, mint az akkori 19-20 éves lányok, meg nem is akartam úgy viselkedni, mert csak kinevettettem volna magam mindenkivel, ahogy a mai csitrik teszik.
20/L
en nsgyon is ertem mirol beszelsz. neha ravillan kapcsolgatas kozben a tv a monikara pl. probalom megtippelni hany eves a csaj. szinte mindig 2-5el tobbet adok neki, meg ugyis h kicsit felfele kerekitem az elgondolasom.
a sok mukajan kivul masra en sem tudom fogni. de az teny h a rengeteg szinezek, izfokozo, tarttositoszer,stb miatt a menstruacio is sokkal hamarabb jon mint regebb ugyh az egesz hormonhaztartassal van a gond, nem csak azzal ahogy kineznek. en most 20 eves vagyok szoval nem "mai csitri" de mar nekem is voltak olyan osztalytarsaim akik 10-11 evesen menstrualtak es 11-13 eves korukra nagyobb melluk volt mint az anyjuknak.
Megértelek, kérdező :) Valahogy nekem is fura, ami ma van. Nálunk még 6. körül kezdtek a lányok egyáltalán kamaszodni, manapság meg már 3.,4. osztályban nő a mellük és még jól rá is tesznek iszonyat szivacsos melltartókkal. Úgy öltöznek, h rossz rájuk nézni, és mindegyik érettebbnek hiszi magát a koránál. Mint ahogy itt az egyik válaszoló is. Szerintem egy 13-14-15 éves akkor mondható értettebbnek a koránál, ha felfogja, hogy ő még gyerek, és nem a szexen kéne törnie a fejét még jópár évig, hanem a tanuláson.
Vicces lehet, ha az ember 20 évesen leszólít egy korabeli(nek tűnő) lányt és kiderül, h még csak 14 :)
Például:korai szex->fog.gátló->nagyobb mellek
rengeteg smink, festék->idősebb arc(pl frizura, hajszín is idősíthet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!