Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ááááááááááá már tényleg nem tudom mit tegyek?!
van egy srác akit 5 hónapja ismertem meg nekem nagyon tetszik csak egy a gond 4 hónapja van barátnöje.....
de nem értem a srácot mert mikor beszélgetünk kérdezgeti ki tetszik és miért meg mi az esetem meg h nem akarok neki mondani valamit és mikor találkozunk egyfojtába nézz de engem rohadtul összezavar és nem tudom mit kéne tennem mondjam meg neki h tetszik vagy inkább ne szoljak semmit?
szerintem talonban tart. ha majd szakít a nőjével, akkor te leszel az átmeneti nő, amíg nem talál egy másik lányt. én így voltam talonban 3 éven át (persze nekem is voltak közben kapcsolataim, nem vagyok hülye). amikor végre mindketten szabadok voltunk és rákérdeztem, azt válaszolta, hogy semmit se gondolt komolyan.
21/n
akkor mit tegyek nem akarom h talomba tartson csak az a baj h én szeretem :$ de nem merem neki mert
mert ha megmondoM akkor már nem fog velem úgy viselkedni mint most
*de ha meg nem akkor folytatódik a mostani állapot:SSS és fogalmam sincs
Szerintem az nemjó ha levegőnek nézed,és mást keresel helyette!Az megalázó is lehet a számára!!
Szerintem mond el neki őszintén hogy mit érzel,veszteni valód nincs!
Lehet csak azért van azzal a csajjal mert nemvolt más!!
nem tudom félek ffélek h mit mondana vagy h mit nem :S
már 3 napja ezen rágom magam!
de nem tudom elfeljeteni nem tudom levegönek nézni vagyis probáltam de ahogy meg láttam nem ment :s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!