Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ááááááááááá már tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ááááááááááá már tényleg nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés

van egy srác akit 5 hónapja ismertem meg nekem nagyon tetszik csak egy a gond 4 hónapja van barátnöje.....

de nem értem a srácot mert mikor beszélgetünk kérdezgeti ki tetszik és miért meg mi az esetem meg h nem akarok neki mondani valamit és mikor találkozunk egyfojtába nézz de engem rohadtul összezavar és nem tudom mit kéne tennem mondjam meg neki h tetszik vagy inkább ne szoljak semmit?

2011. júl. 11. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg, nem hiszem hogy poénból kérdezősködik, de az is lehet, hogy mástól megtudta hogy tetszik neked, és ki akarja szedni, szerintem mondd el neki
2011. júl. 11. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem talonban tart. ha majd szakít a nőjével, akkor te leszel az átmeneti nő, amíg nem talál egy másik lányt. én így voltam talonban 3 éven át (persze nekem is voltak közben kapcsolataim, nem vagyok hülye). amikor végre mindketten szabadok voltunk és rákérdeztem, azt válaszolta, hogy semmit se gondolt komolyan.

21/n

2011. júl. 11. 10:51
 3/8 A kérdező kommentje:

akkor mit tegyek nem akarom h talomba tartson csak az a baj h én szeretem :$ de nem merem neki mert

mert ha megmondoM akkor már nem fog velem úgy viselkedni mint most

*de ha meg nem akkor folytatódik a mostani állapot:SSS és fogalmam sincs

2011. júl. 11. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:
van egy női praktika, ami működhet. nézd levegőnek, keress mást! nehéznek fog tűnni, de csak az elején az. ha tényleg akar téged, utánad fog menni és tévedtem, ha talonban tartott, akkor hagyni fog elmenni (nálam így történt anno).
2011. júl. 11. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az nemjó ha levegőnek nézed,és mást keresel helyette!Az megalázó is lehet a számára!!

Szerintem mond el neki őszintén hogy mit érzel,veszteni valód nincs!

Lehet csak azért van azzal a csajjal mert nemvolt más!!

2011. júl. 11. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

nem tudom félek ffélek h mit mondana vagy h mit nem :S

már 3 napja ezen rágom magam!

de nem tudom elfeljeteni nem tudom levegönek nézni vagyis probáltam de ahogy meg láttam nem ment :s

2011. júl. 11. 11:45
 7/8 A kérdező kommentje:
még mindig várom a tanácsokat mert fogalmam sincs mit tegyek :S
2011. júl. 11. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
11:37 - megalázás egy fenéket. a srácnak van barátnője! tovább kell lépnie a kérdezőnek és kész.
2011. júl. 12. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!