Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek el vagyok késve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el vagyok késve?

Figyelt kérdés
Már 19/l vagyok és még nem volt párkapcsolatom. Itt meg máshol is azt látom, hogy nálam fiatalabbaknak van párja én meg itt vagyok egyedül. A barátnőim közül is soknak van már párja és olyan rossz ha menni akarok valahova akkor alig ér rá valaki. Sajnos nem vagyok annyira szép (sztem) és önbizalomhiányom is van amit apám még jobban csökkent. (hülye vagyok, hogy nézek ki stb). Valaki hasonló helyzetben?
2011. júl. 11. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
És ez neked így jó?
2011. júl. 11. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

miért mondja apukád, hogy hülye vagy?

(egyébként próbáld meg megismerni magad, akkor könnyebb lesz rendberakni az önbizalmadat)

2011. júl. 11. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiről nem késtél el. Ráérsz még most is bőven párkapcsolatba bonyolódni. Egyébként feltétlenül próbáld meg magadban tisztázni, hogy mitől lehet önbizalom hiányod. Ugyanis ha magabiztos vagy, hamarabb lesz párod, és te is sokkal jobban fogod magad érezni. 22/L
2011. júl. 11. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam én is amikor először lett valakim,mert én kicsit molett voltam és úgy gondoltam nem kell az ilyen senkinek.Aztán összeszedtem magam és azt mondtam nem érdekel,még ha nem is lesz senkim akkor is jól fogom érezni magam.Próbáltam mindig csinos lenni és mosolyogni.Elmentem egyedül szórakozni,sétálni,fagyizni..stb.Kifelé azt mutattam,hogy boldog vagyok és nézzenek oda találtam párt magamnak.Soha nem szabad feladni.

Apukádra ne is figyelj és mond meg neki,hogy ha nem lesz soha senkid akkor a "nyakán maradsz".Ez tuti bejön.

2011. júl. 11. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Uccsóval egyetértek. Nem vagy még semmiről lekésve, sugározz magabiztosságot az emberek felé, mosolyogj sokat és hidd el, nem maradsz egyedül. :)
2011. júl. 11. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
képet!
2011. júl. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!