Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiszívta a torkom (nem írom el), középen pont, tehát a torkomnál, ugye elmúlik? :S Elég ronda, és el se tom takarni ugye.
Mindezt azért kaptam, mert azt hiszi vicces, ha így megbüntetett azért, mert nem adtam neki puszit. Tudja, hogy milyen érzékeny a bőröm, és ha rászív a nagy szájával, akkor egyből meglátszik, és nem kell hozzá pár másodperc se, megvan 1mp alatt is a vörös folt.
Ha a nyakam szívja ki, akkor fogkrémmel kenegetem,mert elvileg az jó rá, de a torkomnál nem merem azzal. Sőt, múltkor már a nyakam is túl vastagon, és túl sokszor kentem be. 4-5napon keresztül,napi 5x kentem legalább, és utána a bőröm totál kiszáradt. Utána is olvastam, hogy ha az a bőrbe beszívódik, sok mennyiség mérgező a bőrre.
Félek, hogy a torkomnál más a helyzet, ott sztem másfajta a bőr, ott nem olyan a vérkeringés, hogy helyrejöhetne:(
Mit csináljak? nekem kb 1hét még elmúlik, és ugye szembetűnő:S
:(
Neeeeeee spilázd túl.Ez csak fogkrém,manapság még a levegő is mérgező..ennyi erővel ne moss fogat,mert ott is felszívódik,sőt jobban.
Nem halt bele senki egy kis nyakszívásba.Alapozózd le...de ha bio módszert akarsz akkor fésülgesd.
pár óra után eltünik..nem 5 percig kell fésülni.
Ha annyira zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!