Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apukáknak fontos hogy a lányuk jó nő legyen?
Oké több helyen hallottam már hogy egy normális apuka még azt se tudja eldönteni hogy jó csaj e a lánya vagy sem hisz mégiscsak a lánya...Nekem nincs gyerekem jó ideig még nem is lesz mégis elkezdtem azon izgulni hogy a lányomnak nagy melle legyen majd meg ilyesmi...
Másoknál ez hogy van???
"...mégis elkezdtem azon izgulni hogy a lányomnak nagy melle legyen majd meg ilyesmi..."
Ezt a genetika fogja meghatározni és nem te.
Apaként annak fogsz örülni, hogy (jelen esetben) lányod van, nem pedig annak, hogy mekkora mellei lesznek neki.
Le fogod te azt nagy ívben szarni. Sőt, az udvarlókat is le akarod majd koptatni egy darabig.
Lehet, hogy ez most furcsán fog hangzani, de nekünk nem fontos, hogy jó nö legyen. Legyen egy erös átlagos, de inkább okos és intelligens. Babának most nagyon szép (10 hónapos), ettöl nem félek, hogy bányarém lesz, az agyának fejlesztéséröl meg én gondoskodom. Sok energiabefektetés, de meg fog térülni. Ez az amit sosem vehetnek majd el töle, sosem múlik el, nem úgy, mint a szépség. A férjem pont ugyanezt az elvet vallja.
23/N
Engem folyton piszkált olyan 12éves koromtól az apukám, hogy fiúsan öltözök, és csúnya vagyok, és nem vagyok lányos etc... Közölte, hogy 18éves koromban majd felöltöztet, de addig (szó szerint jön, figyelj) "nem akar k.rvát csinálni belőlem"... Mert, hogy egy fiúm se lesz,meg semmim kb...
Azóta is ugyanúgy öltözök, és van barátom ;)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!