Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira vágyok egy pasira....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyok egy pasira. Csak én vagyok vele így?

Figyelt kérdés
voltak lehetőségeim, de nagyon válogatós vagyok... tudom hogy lejjebb kéne tennem a mércét, de nem megy. :/ és tényleg annyira jól esne ha lenne valaki mellettem, felébredni mellette, azok a romantikus pillanatok... ugy kellenének :// és nem egózásból, de nem vagyok csúnya... voltak pasijaim, de nem sok időre, 1-2 hónap. 16/L
2011. júl. 10. 21:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

kompromisszum !!! (valamiről le kell mondani mind két félnek, és ezt nem fogadják el még sokan)

van tökéletes de ritka, én megelégszem a 20al (21 ben)

az osztónak hiába van mág ász a (segítségül az ász 1 et vagy 11 et ér), nem érdekel, boldog vagyok így is, (lehet h. lenne jobb, de én beérem ennyivel,) próbáljátok ki

19/F párom 19/L

2011. júl. 10. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:54

:D:D

2011. júl. 10. 22:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Tuti van egy srác aki szeret téged, csak pont lesz*rod.
2011. júl. 10. 22:54
 14/25 A kérdező kommentje:

uccsó: az lehet, de én nem akarok tőle semmit... nem jön be. csak jófej :D

köszi a válaszokat mindenkinek

2011. júl. 10. 23:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Most kapsz itt majd pár siránkozós választ, hogy "xy" is így van vele. Attól jobb lesz?:D
2011. júl. 11. 09:27
 16/25 A kérdező kommentje:
igen, legalább nem vagyok egyedül...
2011. júl. 11. 12:15
 17/25 anonim ***** válasza:
48%

és neked mókás dolog más megtörtségén ,nyomorúságán élvezkedni?

most ez oylan dolog, hogy áhh nincs pasim, írjanak már akinek nincsen hadd röhögöm ki őket hogy mekkora lúzerek, miközbe te is az vagy.

Ahhelyett, hogy itt siránkozol, és teszed a szánalmast, járj el bulizni, ismerkedni, jól érezni magad..és ne keresd görcsösen a szerelmet.

azmeg hogy csak helyes egy srác abbó semmi sem lesz. minden 2. sárc helyes, és ha mindegyikkel lefekszel akkor tudod mi leszel.....szal ennyi,

2011. júl. 11. 12:52
 18/25 A kérdező kommentje:
itt egyáltalán nem arról van szó hogy kiröhögöm őket és lúzernek gondolom őket. és honnan tudod hogy nem járok el bulizni? ha nem ismersz ne ítélj..
2011. júl. 11. 13:15
 19/25 anonim ***** válasza:

"felébredni mellette, azok a romantikus pillanatok."

még kissé fiatal vagy szerintem ehez 16 évesen.

de mondjuk én is szeretnék már egy jó pasit, és nem arra kellene,hogy legyen kivel dugjak mert még én is csak 17 leszek pár hónap mulva

2011. júl. 13. 20:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok mint te, de gondolom itt úgy sem ismerkedsz, máshol meg csak olyanokat fogok ki akik nem akarnak semmit-_-'

21f

2011. júl. 13. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!