Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok melle megnő a nyári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok melle megnő a nyári melegben?

Figyelt kérdés
Ezt az egyik osztálytársam vetette fel de én nem vettem észre a barátnőmön :D
2011. júl. 10. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha eleget trágyázzák és napi 1-2 óra csapadék éri, szépen megnő, csak győzzétek visszametszeni.
2011. júl. 11. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
megnő meg a szőr is rajta így majd fűnyíróval menjetek át rajta de a damilos nem jó csak a késes :D
2011. júl. 11. 17:58
 13/15 Bogaro ***** válasza:
100%
Persze, hogy megnő a mellük a nagy melegben. Tudniillik ez evolúciósan kialakult önéletmentő képesség! Nagyon régen, anno még a jégkorszakban fejlődött ez ki, mikor volt, hogy a hirtelen kisütő nap megolvasztotta a jeget, emiatt áradások voltak és az emberek kunyhóit elvitte a víz, és így mindenki meghalt. Így aztán lassan kialakult, hogy erős napsütés hatására a nők melle megnőtt, mivel a fény energiája elbontotta az emlőkben levő zsírszövetet, amiből gáz keletkezett és ez felfújta azokat. Na szóval, a megnagyobbodott mellek fenntartották a nőket a vízen, így adva nagyobb esélyt a túlélésre. Remélem kielégítő választ adtam a kérdésedre ;)
2011. júl. 11. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Na pont vmi hasonló választ vártam nem azt h a sok bolond lesötétezzen XD amúgy nem gondoltam komolyan csak poénból írtam ki mert jót röhögtem rajta énis :D
2011. júl. 17. 20:42
 15/15 anonim válasza:
Szerintem nem évszakfüggő és a meleg sem igen van rá nagy hatással. Ez nem vonatsín ez annál rugalmasabb. Tudod mitől nő meg? A terhességtől.. meg persze a szilikontól. :)
2011. aug. 3. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!