Lányok! Ti ilyen melegben milyen ruhában szoktatok ki menni a városba?
szoknya, egyberuha, rövidnadrág..
van mikor harisnyával, ált. nélküle.
szoknya, rövidnaci, trikó, valami lenge póló, egyberuci:)
am, ha vásárolni akarsz, nézz be néha néha 1-1 turkálóba is:) én a minap vettem ott divatos szoknyát, márkás, egyáltalán nem látszik rajta hogy használt, és 900 ftból megúsztam:)
Nekem van 3 nacim: 1 farmer térdnaci egy fehér térdnaci meg egy farmer rövidebb térd fölé érő. ezeket szoktam kombinálni. Ujjatlan felsőkkel szoktam felvenni, meg egy fehér papuccsal vagy feketével.
Felsőim többnyire egyszínűek, vagy egy kis minta, és pamutok, mert ezekbe nem fülledek bele, míg elérek a központba.
Farmer rövidnadrág, egy ujjatlan, pántos fölsővel, vagy rövid ujjúval. mini szoknya, térd nadrág szintén vmi hasonló fölsővel. egy papuccsal vagy szandival. vagy én imádom az egybe ruhákat is, az ilyen szellős, csini darabokat (sajna én kifogtam a nem kicsit átlátszó dolgokat, de tetszenek, nem érdekel ha látják milyen (ilyenkor mindig) tanga van rajtam XD de attól függően hogy milyen a stílusod vehetsz fel sportosabb ruhákat, vagy elegánsabbakat. pl ha sportos akarok lenni nyáron akkor az első összeállítást szoktam, báár tornacipőket utálom, de azt is lehet, sokan szoktam felvenni rövidnadrághoz is, bár nyáron az nem olyan jó. de ha elegánsabb vok akkor pl egy fehér rövid nadrág, egy pántos, virágos felsővel. de testalkattól is függ, ha molett vok nem olyat veszek fel amiből mindenem kivan (sztem te pont nem ez lehetsz ><) de mivel faluról költöztél gondolom akk inkább a sportos dolgok, de ha már nagyobb a melled, nőiesebb az alkatod akkor nyugodtan nőies, csinos dolgokat is felvehetsz, és még utánad is fordulnak :D belenézhetsz 1-2 női újságba, megnézni azok szerint mi néz ki jól, vagy neten nézelődni, és ötletet meríteni :)
kb ennyi, bocsi ha sok lett xD
Ilyen melegben ujjatlan felső,vagy cső top.Rövid naci,vagy szoknya.Ha nincs olyan meleg,hosszú farmer.Főleg csípő nadrág,olyan amiből ki villan a hasam.:D
Külvárosban lakom,de nagy melegben én is bikini felsőben, rövidgatyában és strand papucsban slattyogok át a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!