Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol hogy nagy a mellem mér k**váznak le?
Ha kisebb, melleket szeretnél, akkor kezdjél el futni, hosszabb távokat, nem kell úgy futni mint a villám, inkább a távolságon legyen a hangsúly, és az hosszabb távon kisebbíti a melleket ugyanakkor formálja is.
21/f
Édes istenem... 85B 13 évesen már mondható nagynak, de inkább közepes ha eltekintünk a kortól. :)Nekem ekkor ennyi idősen egyik barátnőmnek, koránérő típus volt, voltak nagy
mellei. Most azt kell mondjam, h készülj fel, hogy a fiúk szemei oda fog tapadni a későbbiekben is, megnézik, még kivágás sem kell majd később sem hozzá, a lányok meg, mivel nekik vagy nincs mellük még azért, később meg majd azért, mert nekik nem nagy, hanem kicsi, irigyek lesznek rá.
Nekem 14 éves koromban kezdtek nőni, kb nem is volt előtte mellem, nah most 20 évesen D kosarat hordok, a fiúk megnézik, a lányok ha jobb fejek poénkodnak velük, vagy megnyugtatják magukat, h nekik jó, h nem nagy a mellük, mert nem fog lógni, stb stb f.szságok.
"Örülnöm kéne?" Hát nem kell kirakni őket, de sokan ilyenkor direkt bő pólókba rejtik és összegörnyedve ülnek, járnak, mert szégyellik. Holott ez nem rossz dolog, tudni kell velük bánni, majd idővel kitapasztalod, h hogy tudasd a fiúkkal h egy emelettel feljebb van a szemed, és az írigykedőket is kezeld. Sokan lennének ám majd a helyedbe.
Én tudom, kismellűként arra vágytam h nagy mellem legyen, aztán meg arra h kicsit kisebb. Ez van. Ja, és ne görnyedj, tarts egyenesen a hátad, viseld büszkén őket. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!