Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attol hogy nagy a mellem mér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attol hogy nagy a mellem mér k**váznak le?

Figyelt kérdés
13évesvagyok és már most nagy a mellem 85B-s melltartokellnekem.elöfordultmár hogy ezér kinéztek valahonnan.valoszinüleg örököltem mer anyukámnakis nagy a melle mintha mülenne.söt a fiukis csakaztnézik.. nemtudom mittegyek... talán örülnömkéne?:\ devalahogy nemmegy..
2011. júl. 10. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Irigykednek rád ennyi az egész, barátnőm is mutatott magáról egy képet amikor 13 éves volt és simán kinézett 17 évesnek is, szerintem örülnöd kéne és ez egyáltalán nem ku*vás korán kezdesz fejlődni, van ilyen. De ha az öltözködésed nem feltünő akkor idegenek sem fognak tenni neked megjegyzéseket az utcán.
2011. júl. 10. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jársz bokáig kivágott felsőben, és úgy tesznek rád megjegyzést csak irigyek.
2011. júl. 10. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

Ha kisebb, melleket szeretnél, akkor kezdjél el futni, hosszabb távokat, nem kell úgy futni mint a villám, inkább a távolságon legyen a hangsúly, és az hosszabb távon kisebbíti a melleket ugyanakkor formálja is.

21/f

2011. júl. 10. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudod, sokan h*lyék és nem képesek föl fogni, attól hogy sok 13 évesnek kicsik a melleik, az még nem azt jelenti hogy ne lehetne akinek jóval nagyobb, az emberek nem egy formák, de ezt sokan képtelenek föl fogni.
2011. júl. 10. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
85B az hol számít nagy mellnek?
2011. júl. 10. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hordj konszolidált ruhákat :D Ha ezek után beszólnak, csak féltékenyek.
2011. júl. 10. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Édes istenem... 85B 13 évesen már mondható nagynak, de inkább közepes ha eltekintünk a kortól. :)Nekem ekkor ennyi idősen egyik barátnőmnek, koránérő típus volt, voltak nagy

mellei. Most azt kell mondjam, h készülj fel, hogy a fiúk szemei oda fog tapadni a későbbiekben is, megnézik, még kivágás sem kell majd később sem hozzá, a lányok meg, mivel nekik vagy nincs mellük még azért, később meg majd azért, mert nekik nem nagy, hanem kicsi, irigyek lesznek rá.

Nekem 14 éves koromban kezdtek nőni, kb nem is volt előtte mellem, nah most 20 évesen D kosarat hordok, a fiúk megnézik, a lányok ha jobb fejek poénkodnak velük, vagy megnyugtatják magukat, h nekik jó, h nem nagy a mellük, mert nem fog lógni, stb stb f.szságok.

"Örülnöm kéne?" Hát nem kell kirakni őket, de sokan ilyenkor direkt bő pólókba rejtik és összegörnyedve ülnek, járnak, mert szégyellik. Holott ez nem rossz dolog, tudni kell velük bánni, majd idővel kitapasztalod, h hogy tudasd a fiúkkal h egy emelettel feljebb van a szemed, és az írigykedőket is kezeld. Sokan lennének ám majd a helyedbe.

Én tudom, kismellűként arra vágytam h nagy mellem legyen, aztán meg arra h kicsit kisebb. Ez van. Ja, és ne görnyedj, tarts egyenesen a hátad, viseld büszkén őket. :)

20L

2011. júl. 11. 01:39
 8/11 anonim ***** válasza:
14:42 és 14:48 vagyok, elsőmet nem értem valakik mért nem értettek egyet, mert az tény hogy a hosszabb távon való, erőkifejtés, használja a zsírtartalékot és ez tény, na jó az hogy formálja nem feltétlenül igaz, mert ha formás akkor annál már nem lesz formásabb, csak kisebb, sok nőnek ezért ajánlják inkább az úszást, én csak megpróbáltam adni egy tippet, mert úgy gondolom hogy aki a sporttal akarja kisebbíteni a mellét, az sokkal normálisabb, mint plasztikai sebészekkel, és én nem írtam olyat a kérdezőnek hogy túl nagyok lennének a mellei, de ha ő úgy magának jobban tetszene ha kicsit kisebbek lennének, arra az esetre írtam egy tippet, mert ugye elsősorban mindenki saját magának akar megfelelni, nem másoknak.
2011. júl. 11. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
jóóneked..:DD én 15 vok és 70a-sat hordok. nyugi, ez tök jó dolog! inkább minthogy semmi melled ne legyen.. és ahogy az előttem lévők is mondták: ha nem teszed ki őket akkor csak irigységből szólnak be ! ;)
2011. júl. 11. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Kisasszony egy tanács. Férfiak vagyunk, ha nem b.zi az illető meg fogja nézni. Mintahogy te menstruálsz( vagy fogsz) az élet velejárója. A lányok meg ahogy a többiek is mondják irigyek. A "B" kosárméret meg annyira nem nagy a legtöbb nőnek A vagy B kosármérete lesz élete végéig, lehet hogy most nagynak tűnik, de ha nősz még egy kicsit nem fog nagynak tűnni. Légy rá büszke, és fogadd el, hogy nő vagy és bizonyos dolgok velejárnak.
2012. nov. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!