Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudtok úgy aludni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok úgy aludni hogy a barátotok, barátnőtök bulizik?

Figyelt kérdés

Távkapcs+még nem is járunk, de aggódom érte.

20+lány...

2011. júl. 9. 23:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Háát remélem elmúlik ez a bizalmatlanság, ha összejöttök, mert egyébként hamvában holt kapcsolat lesz ebből is.

Én jól alszom, mert egy percig se kételkedem a barátom érzéseiben.

2011. júl. 12. 20:53
 12/14 anonim válasza:

Vízszintesben! :-) Attól mert álmatlan éjszakákat okozol ezzel magadnak még lehet összejön valakivel! Amennyiben meg az van megírva hogy összefonódik a sorsotok akkor megtörténik anélkül hogy fent kuporognál éjszaka.

Nyugodalmas éjszakákat mindenkinek!

2011. júl. 12. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Simán tudok, bizalom az oka. Bár ritka hogy elmegy nélkülem bulizni, de megesik.
2011. júl. 12. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs velem a párom akkor én szinte mindig rosszul alszok vagy egyáltalán nem.De ez független attól, hogy most szórakozni megy vagy csak úgy nincs otthon(szüleinél alszik vagy dolgozik).

HA konkrétan bulizás miatt nincs otthon, akkor persze én is félek, bár inkább kisebb összejövetelekre megy, bulizni nem.Attól nem félek, hogy megcsal e, hisz felesleges ezen aggódni,mert vagy úgysem tudom meg, vagy ha már szakítani akar akkor meg úgy is "mindegy". Inkább attól tartok h. valaki rámászik, mert az se jobb.Volt már olyan h. egy ismerős kezedett el vele flörtölni a szemem láttára.Persze van bennem egy kis félsz, h. talál jobbat és elveszítem,de ez szerintem normális ha valaki szeret valakit.

2011. júl. 13. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!