Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított velem, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
hello. nemrég szakított velem az életem szerelme. nem régóta jártunk, de akkor is ő volt a tökély. és még mindig szeretem. a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy az osztályban mindenki azzal szórakozott, hogy milyen jó pár lennénk. aztán eszünkbe jutott, hogy facebookra ki kellene tenni mint állapot hogy együtt vagyunk. aztán iskolán kívül is (mikor már nem kellett megjátszani) is kézfogás lett, majd puszi, szájra puszi, csók, nyelves...éreztem hogy nincs feloldódva, és igazam lett. néhány napja chat-en benyögte, hogy szakít velem. az ok: hogy ő nem szeret úgy, ahogy kellene, neki még mindig csak haver vagyok. nem sok szerelmem volt eddig, de érzem hogy ezen nehéz lesz túltenni magam. mégis mit csináljak? szeretném őt visszaszerezni, de ha szerintetek ez nem megoldás, akkor hogyan tudnám ezt az emléket elfelejteni? egyáltalán mit gondoltok az egészről? az élethez nincs kedvem azóta, segítsetek. előre is kösz.
2011. júl. 9. 11:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem akarom én is ezzel offolni a témát, de először én is csajnak hittelek :D
2011. júl. 12. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
leülsz a pi csádra, majd elmulik a hisztizés, aztán lesz másik valaki, aki rendbetesz. nem tudsz mit tenni a kudarccal, pedig azt hittem, hogy aki 15 évesen már sexel, az nagyon menő figura, de most megint bebizonyosodott, hogy neki csak igy hozta az élet, nem tett érte semmi különösebb eröfeszitést, hogy sexelhessen.
2011. júl. 12. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Voltál már igazán szerelmes? :) Gyanítom nem. Elfogod felejteni a kiscsajt ne aggódj. Biztos oda voltál érte meg tetszettetek egymásnak volt egy kis fellángolás. Azt ajánlom hogy legyél nyitott, ismerkedj meg lányokkal, bulizz, élvezd az életet, rá fogsz jönni hogy ez nem szerelem volt, észre sem veszed és már is elfelejted :))
2011. júl. 12. 10:17
 14/14 anonim válasza:
egy nagyon jó tanács: 15 évesen te csak ne szerelmesedj bele senkibe!!!!én 15 voltam amikor összejöttem a pasimmal.. van pár dolog amit hiányolok.ha visszamehetnék, nem hiszem h ilyen korán összejönnék vele...
2011. júl. 12. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!