Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tekintsek rá másként?
Van egy "netes kapcsolatom", barátok vagyunk a sráccal. De minél többet beszélgetünk annál jobban imádom. Nem vagyok szerelmes, de szeretem. Szimpatikus, kedves,és külsőleg is bejön. Csak nagy a korkülönbség, és elég messze is lakik.
Meg úgy sem lesz ebből az egészből semmi. Volt már egyszer ilyen, de egy idő után nem érdekelt a srác. Tudom, hogy Ő sem fog, de amíg ennyire érdeklődök iránta, addig szenvedek, mint a kutya. Nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot, mert akkor még rosszabb lenne. Találkozni sem akarok vele, mert nem lenne semmi értelme, hogy egyszer látom, aztán többé nem, vagy csak fél évente.Ráadásul egész nap Ő jár a fejemben, rajta agyalok állandóan.
Hogy próbáljak meg rá másként tekinteni, úgy, mint egy barátra?
Bocsi, egy kicsit össze-vissza fogalmazás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!